≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novakovo odustajanje sa RG napravilo haos: Kvote drastično pale na dva tenisera, neće biti novog GS šampiona?

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac, Italijan ili neko treći?

  • 0
Novak Đoković Rolan Garos 2024 Foto: Tanjug/AP

Šokantno povlačenje Novaka Đokovića sa Rolan Garosa znatno šire je otvorilo vrata ostalim mlađim teniserima da se ponadaju da bi mogli do (nove) Grend slem titule. Svetski bukmejkeri su jasno istakli dva kandidata, ali ostala tri se ne smeju zaboraviti u ovoj priči.

Kako stvari stoje, jedan od dva najveća favorita, po kladionicama, moraće od ovog nadanja da se oprosti u polufinalu turnira.

Karlos Alkaraz i Janik Siner međusobno će odlučiti putnika u finale veličanstvenog turnira u Parizu, a upravo su njih dvojica po kvotama najistaknutije jedinke takmičenja.

Najveći favorit je Alkaraz, kao i na samom startu turnira, samo što je sada dodatno pao koeficijent, pa je njegovo podizanje trofeja sada na 2.2.

Sa druge strane, da Siner uzima svoj drugi Grend slem stoji na kvoti 3.25.

Sa gornje strane žreba, gde je Novak odustao i propustio Kaspera Ruda, nalaze se tri tenisera koja nikada nisu osvojila Grend slem.

Najveće šanse od njih trojice ima Aleksandar Zverev kojem je data kvota 7, ali će on prvo morati da pobedi Aleksa De Minora (na njegovo osvojanje kvota 34), a zatim i Ruda kojem su date prilike u vidu kvote 7.5.

Ova čitava priča može da ode u nekoliko strana - treći Grend slem Alkaraza, drugi Grend slem Sinera, prvo od tri iskorišćena finala Rolan Garosa od strane Ruda, konačni proboj Zvereva ka najvećoj tituli ili totalni šok i senzacija De Minora.

Polufinalni parovi će biti jasni do kraja dana, jer Zverev i De Minor svoj meč igraju od 20 časova.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Tadić: Odlična provera protiv Austrije, bilo je i dobrih i loših stvari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA