Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković igra za Novu godinu: Eksperti kažu da Novak i Srbija nisu ni među tri favorita za titulu Junajted kupa

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najmanje šanse se daju Kinezima, koji upravo prvi okršaj imaju sa Srbijom, te Norveškoj i Čileu

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Uoči Nove godine, Novak Đoković i teniska reprezentacija Srbije pokušaće da napadne titulu Junajted kupa, a najbolji na svetu će imati pomoć Olge Danilović, Hamada Međedovića, Nikole Ćaćića, Natalije Stevanović i Dejane Radanović. Ipak, svetske kladionice ne misle da je naša zemlja favorit za osvajanje... Naprotiv. Nismo ni među prvih pet kandidata za trofej!

Novak će na teren tačno 31. decembra u duelu protiv Kine, tačnije protiv Žižen Žanga, a u ženskom delu se očekuje nastup Danilovićeve.

Srpska selekcija je, i pored prisustva najboljeg svih vremena, smeštena na petu poziciju liste favorita, dok je glavni pretendent reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država koju će predstavljati Tejlor Fric, Denis Kugla, Radživ Ram, te među damama Pegula, Parks i Kravčuk.

Na Amerikance je kvota 5.00, dok je na Srbiju 9.00, a između njih se nalaze Poljska, Grčka i Francuska.

Poljaci su odmah iza SAD sa kvotom 5.50, a to mesto je predikcijama zasluženo zbog najavljenog sastava - Hubert Hurkač i Iga Švojntek, a zatim i Mihalski i Zjelinski u parovima, dok su tu još Kava i Piter.

Francuzi će se oslanjati na Adrijana Manarina i Karolin Garsiju (8.00 kvota), dok se Grci najviše diče sa Stefanosom Cicipasom i Marijom Sakari (7.50).

Najmanje šanse se daju Kinezima, koji upravo prvi okršaj imaju sa Srbijom, te Norveškoj i Čileu.

Srpska reprezentacija je u grupi E sa Češkom i Kinom, a garantovan prolaz ima samo prvoplasirana reprezentacija, dok će dve najbolje drugoplasirane takođe da pronađu mesto u nokaut fazi.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA