≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković sa Srbijom uzima Dejvis kup? Iznenadićete se kakve su kvote postavili bukmejkeri

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kladionice smatraju da će se voditi velika borba

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je najbolji i to više i ne mora da dokazuje. Novom titulom na Završnom mastersu izbio je na čelo liste po broju osvojenih turnira na kraju godine sa ukupno sedam i time je iza leđa ostavio Rodžera Federera.

Možda je za neke sezona već gotova, ali ne i za našeg sjajnog Novaka, koji će pokušati sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije da osvoji i trofej u Malagi.

Prvi rival našeg tima biće selekcija Velike Britanije, koja će biti dosta oslabljena neigranjem Endija Marija, tako da će Nole i ostatak našeg tima imati na papiru lakši posao, ali to neće smeti olako da shvate.

A kako se takmičenje i definitivno približilo, vredi pogledati kakva je verovatnoća da Srbija osvoji Dejvis kup drugi put u svojoj istoriji.

Kladionice smatraju da će se voditi zaista velika borba, ali ipak veruju Novaku Đokoviću i našoj zemlji, stavljajući je na mesto prvog favorita! Kvota da će Srbija osvojiti trofej u Malagi iznosi 2,65!

Odmah iza nas su Italijani, koji će se naravno najviše uzdati u Janika Sinera. Svi smo videli kako Novak igra protiv njega kada je na vrhuncu svoje snage, a na Azure je postavljena kvota 4,65 da mogu da dođu do "Salatare".

Odmah iza njih nalaze se Australijanci. Bukmejkeri su na Kengure postavili kvotu 5,40, a tu su i naši prvi rivali na turniru, Britanci sa kvotom 6,25.

Daleko iza, sa zaista minimalnim šansama za uspeh nalaze se Kanađani (9,20), Česi (15), Holanđani (18) i Finci (26).

Nadamo se da će bukmejkeri i ovoga puta "pogoditi", odnosno da ćemo se na kraju nedelje radovati sa svim našim teniserima novom peharu u Dejvis kupu!

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Novak se osvetio Sineru, demolirao ga i osvojio svoj 7. završni Masters u karijeri: Najbolji poeni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA