Vreme čitanja: oko 2 min.

Novak nije favorit na Rolan Garosu, kvota na Nadala će vas iznenaditi: Kladionice znaju nešto što mi ne znamo?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Povratak Nadala se već očekuje u januaru gde bi mogao da se zagreje na nekom malom turniru u Australiji

  • 7
Novak Đoković, Rolan Garos, Kasper Rud Foto: Tanjug/AP

Iako je sredina 2024. godine daleko, iako ni ova sezona nije još gotova, svetske kladionice su već počele da razmišljaju o narednom Rolan Garosu gde će posle pauze doći i rekorder po osvojenim titulama na pariskoj šljaci, Rafael Nadal. Tu će biti i branilac titule Novak Đoković, ali će i Karlos Alkaraz pokušati da se nametne. Ko će do titule? Neko od njih trojice ili neko četvrti?

Verovali ili ne, stranice za opklade navode da Novak nije glavni favorit za osvajanje drugog Grend slema u sezoni, već je to upravo Alkaraz mkojem je data kvot 2.63.

Đoković se nalazi iza Španca kojeg je ove godine izbacio u polufinalu, pa se njegov generalni trijumf u glavnom gradu Francuske vrednuje sa 3.50.

Iznenađujuće je da je Nadal, koji skoro čitavih godinu dana nije bio na terenu, postavljen za trećeg nosioca sa kvotom 5.50.

I... To je to sa velikim favoritima, jer se ostalima daju znantno manje šanse da urade nešto na legendarnoj šljaci.

Pre Rolan Garosa, Novak će imati priliku da dođe do 25. Grend slem titule na Australijan Openu, a kako stvari stoje, u stanju je da svaku "napadne" u narednoj sezoni, pa i onu na Rolan Garosu.

Povratak Nadala se već očekuje u januaru gde bi mogao da se zagreje na nekom malom turniru u Australiji, da bi onaj veći zalet uhvatio na Australijan Openu.

Što se tiče ostalih favorita iz senke, Janik Siner je sa kvotom 15 sledeći kojem se daju šanse da se okiti trofejom na Grend slemu u Parizu, a u prvih pet favorita se po predikciji nalazi i Holger Rune koji je imao očajnih pola godine.

U prvih 10 favorita se nalaze i Kasper Rud, Aleksandar Zverev, Andrej Rubljov i Stefanos Cicipas, ali i Danil Medvedev koji je u desetak navrata govorio da ne voli šljaku, te da mu nije jasno ni kako je osvojio Masters u Rimu.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa

    8. novembar 2023 | 13:41

    Nema šanse da se Nadal posle ovolike pauze vrati na velika vrata bez neke ozbiljne hemije. Jednog dana mora da pukne velika bruka u tenisu jer odavno tu ima, najblaže rečeno, čudnih dešavanja.

  • Marko

    8. novembar 2023 | 14:40

    Baš bi voleo da još jednom u životu odgledam meč Noleta i Nadala i to u finalu gren slema! Da vidimo kako musa dere jarca

  • 534

    8. novembar 2023 | 13:51

    Nole je tatko na tenis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA