Vreme čitanja: oko 1 min.

I Zvezda je favorit na otvaranju Evrolige u Parizu! Bukmejkeri daju kvote i veruju u ekipu Janisa Sferopulosa

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Mornar Bar, ABA liga, 2. kolo Foto: MN Press / M. Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde u petak u Parizu igraju na otvaranju Evrolige protiv istoimenog rivala, kojem će ovo biti debi u najjačem kontinentalnom klupskom takmičenju. Sastav koji sa klupe predvodi Tijago Spliter je prošle godine uzeo Evrokup i ima najviše moguće ambicije za godinu pred nama.

I Zvezda je uspela da renovira sastav tokom prethodnog leta, a zadržala je kostur ekipe i kao takva odlazi da pokuša da napravi brejk u Francuskoj.

Sve to posle polovičnog starta u ABA ligi, gde je crveno-beli tim savladao Mornar, a poražen je u prvom kolu u Dubaiju. Doduše, i Pariz ima 1-1, jer je Gravelin uspeo da ih sruši u drami na otvaranju, a onda je usledilo iskupljenje protiv Šalon Saone za koju nastupaju Dušan Ristić i Nemanja Nenadić.

Bilo kako bilo, bukmejkeri su izbacili sve kvote za prvo kolo Evrolige, a baš kao i Partizan, i Zvezda je favorit za pobedu u Francuskoj na gostovanju.

Kvota da će Zvezda trijumfovati u Parizu je vrlo interesantna i kreće se od 1,66 do 1,73. Sa druge strane, bukmejkeri nešto manje veruju u Francuze, pa je na njih postavljena kvota u rasponu od 2,14 do 2,20.

Sve to znači da Zvezda ima nekih 58% šanse za pobedu, naspram 42% koliko se daje Parizu, pa navijači crveno-belih mogu da se raduju pred prvo kolo.

Meč se igra u petak od 21.00 čas.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA