Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko povrede Teodosića i Topića utiču na Zvezdu pred Asvel? Evo šta kažu bukmejkeri za meč u Francuskoj

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trebalo bi sve da bude u redu

  • 0
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde se nalaze u odličnoj formi kada je reč o Evroligi, gde su po prvi put ove sezone upisali dve vezane pobede protiv Fenerbahčea i Partizana, dok ih već čeka i novi duel, novo duplo kolo, koje kreću iz Francuske i meča sa Asvelom.

Zvezda će u ovom duplom kolu dva puta gostovati, jednom u Francuskoj, jednom u Italiji, gde će joj protivnik biti ekipa Milana, međutim, prvo se mora prebroditi Lion i ekipa Asvela.

Asvel je trenutno najslabija ekipa u Evroligi, ali su pred meč sa Zvezdom doživeli i određene promene, doveli su Dešona Tomasa, ali i novog trenera, te su pomalo i nepoznanica za duel sa crveno-belima, koji su ih već jednom lako savladali u prvom kolu.

Takođe, Zvezda se našla i u problemu sa povredama, međutim, sem Nikole Topića, očekuje se da svi budu spremni, pa čak i Miloš Teodosić koji je normalno trenirao.

Kladionice su zbog toga i obazrive, te nisu Zvezdi dodelili epitet ogromnog favorita. Naime, kvota na "dvojku" i pobedu Zvezde u Lionu iznosi 1,75.

Sa druge strane, Asvelova pobeda se vrednuje kvotom 2.10.

Podsetimo, meč je na programu u utorak, 9. januara, s početkom od 20 časova i 30 minuta.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA