≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je verovatnoća da će Zvezda otići u Top 8 fazu Evrolige posle pobede nad Fenerbahčeom

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ogromna pobeda crveno-belih drugog dana Nove godine

  • 15
KK Crvena zvezda - KK Igokea Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Fenerbahče u okviru 18. kola Evrolige u Istanbulu, što je ujedno bila njihova sedma pobeda ove sezone i druga na gostovanjima posle meča sa Makabijem u Beogradu.

Crveno-bele je do trijumfa vodio sjajni Džoel Bolomboj, nastupio je mladi Nikola Topić i crveno-beli su time ujedno sebi podigli šanse da završe u Top 8 fazi.

Kao što je poznato, prvih šest mesta ima direktnu "prođu" među osam najboljih, a oni od sedmog do desetog mesta igraju plej-in.

Sedmi igra sa osmim za poziciju sedmog nosioca, a poraženi iz tog meča igra sa pobednikom duela između devetog i desetog tima iz regularne sezone za poziciju osmog nosioca.

Šanse koje se sada Zvezdi nude za Top 8 fazu su proračunate kvotom 3,50 što će reći da je šansa da crveno-beli odu u razigravanje oko 25%.

Do kraja je ostalo malo manje od polovine sezone, a ispred crveno-belih je večiti derbi protiv Partizana, koji može da bude preloman za tim Janisa Sferopulosa.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Ognjen Dobrić zna koliko je teško pobediti Partizana pred Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikan

    2. januar 2024 | 22:46

    Ljudi ja sam grobi, ali mislim da treba svi malo da se smirimo i poradimo nešto za Srbiju. Ok, derbi je derbi, ali kad je u pitanju evroliga, evo ja prvi obećavam svima da ću uvek navijati za zvezdu protiv stranih klubova. Na stranu naše medjusobno zezanje. Daj da oba kluba udju prvo u 8,a posle da napadamo f4, čisto zbog mame Srbije! Daj da klubovi iz zemlje vicešampiona sveta malo prodrmaju ove evropske nadmene prdonje! Evo za početak javno čestitan zvezdi na odličnoj tekmi i pobedi! Ajmo svi za Srbiju!!!

  • Zvezdino proleće

    2. januar 2024 | 20:49

    Srećna Nova godina!!!

  • majda

    2. januar 2024 | 21:33

    ne gledam zensku kosarku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA