Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan veliki favorit protiv Virtusa: Željkov tim muče povrede, a bukmejkeri veruju u novu pobedu u Evroligi

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč se igra u četvrtak od 18.30 časova

  • 7
Željko Obradović, KK Partizan, KK Armani, KK Olimpija Milano Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana u poslednjem meču prvog kruga Evrolige igraju sa italijanskim Virtusom iz Bolonje, gde će pokušati da stignu do 10. pobede u elitnom takmičenju ove sezone i na taj način najbolje okončaju ovu 2023. godinu.

Susret se igra u "Štark Areni" u četvrtak sa početkom od 18.30 časova pred novogodišnje praznike, a očekuje se da dvorana tradicionalno bude ispunjena do poslednjeg mesta vernim navijačima Partizana.

Iako Partizan ima problema sa povredama zbog čega nema Alekse Avramovića i Uroša Trifunovića već neko vreme, a pod znakom pitanja je i Alen Smailagić, bukmejkeri ipak veruju da je verovatnoća na strani crno-belih.

Neće naravno biti nimalo lako, jer je Virtus pokazao da je u fenomenalnoj formi i da ima dosta dobre rezultate. Nije slučajno tim za koji nastupa i Ognjen Dobrić već upisao 11 pobeda i deli drugo mesto na tabeli sa Barselonom.

Sa druge strane, Partizan je na deobi četvrtog mesta, ima skor 9-7, a sa Virtusom ima vrlo dobar skor u poslednje vreme. Crno-beli dobili su sve četiri utakmice od 2020. godine, pa na ovamo.

Zbog toga je kvota na Partizan postavljena na 1,48 i daje crno-belima oko 68% šanse za pobedu, dok je sa druge strane ona na Virtus osigurana na 2,75 i daje Italijanima 32% šanse.

Videćemo šta će se desiti u Areni u četvrtak... Ali jasno je da crno-beli mogu da dođu do velikog trijumfa, koji bi ih pogurao na putu ka plej-ofu, pogotovo pošto u narednom meču stiže Asvel u Arenu.

Naš tip: Partizan - Virtus Bolonja bezh 1 (1,48)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Ostoja Mijailović: Šta bi promenio u 2023. godini, pojačanjima, uspesima Partizana...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majda

    26. decembar 2023 | 22:55

    pobjeda 100 %.i ne samo ta..gazimo asvel i za potvrdu zop 8 gazimo albanku kao domacicu..poslastica ..radi partizana su doveli maloga topica misleci da ce pobijediti haha hahahha..koja ceto biti sprdacina pred njihovih 5000 navijaca..samo gazi partizane,,

  • Dex

    27. decembar 2023 | 06:48

    Pa zar nismo i protiv Zadra bili favoriti??????

  • РВ

    27. decembar 2023 | 08:04

    Нисам сигуран да је баш велики фаворит али морамо их добити. Жоц зна како

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA