Vreme čitanja: oko 1 min.

U ABA ligi obrnuta situacija u odnosu na Evroligu: Zvezda i dalje blagi favorit u odnosu na Partizan za titulu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bukmejkeri su ostali pri svome

  • 2
KK Partizan, KK Crvena zvezda Foto: Nikola Tomić i Marko Jovanović

I dok su u Evroligi košarkaši Partizana veći favoriti da stignu do titule u odnosu na igrače Crvene zvezde, u ABA ligi je situacija trenutno potpuno obrnuta, ako pitate brojne svetske, ali i domaće kladionice.

Bukmejkeri su se verovatno vodili činjenicom da Partizan trenutno ima dve pobede manje od Crvene zvezde na tabeli, što po pravilu garantuje onom prvoplasiranom timu prednost domaćeg terena u plej-ofu.

A pogled na tradiciju u plej-ofovima ABA lige kaže da je tu domaćin zaista u prednosti, jer dosta dugo nismo videli da neki gostujući sastav odnese pobedu i tako napravi krucijalni brejk.

Bilo kako bilo, Partizan i Zvezda sutra nastavljaju takmičenje na Jadranu utakmicama protiv ekipa Zadra i Splita. Crno-beli gostuju, a crveno-beli su domaćini u Železniku.

Posle toga, do kraja godine, Partizan ima još gostovanje Mornaru, a Zvezda domaći meč sa Igokeom. Zapravo, susreti sa hrvatskim klubovima sutra su poslednji u prvom krugu.

A stanje je trenutno takvo da je kvota na to da će Zvezda osvojiti titulu u ABA ligi postavljena na 1,95. Sa druge strane, na Partizan je postavljena kvota 2,00.

Svi ostali su dosta daleko, pa je Cedevita Olimpija tu sa kvotom 17, Budućnost sa kvotom 20, Igokea sa 25, a gotovo bez prilika Studentski centar (120), Zadar (150), Borac (200), Mega (250) i FMP (300).

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Kad div od preko 2 metra pokazuje gipkost: Bobi Marjanović odgovorio Noletu na čelidž

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majda

    23. decembar 2023 | 12:51

    niko al niko normalan njih ne vidi medju 12 ..to je realnost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA