≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavile se kvote za meč Partizana i Monaka: Bukmejkeri u dilemi pred naredni duel crno-belih u Evroligi

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli u utorak dočekuju Kneževe

  • 2
KK FMP - KK Partizan Foto: ABA liga - Ivica Veselinov

Košarkaši Partizana u utorak u "Štark Areni" u Beogradu dočekuju Monako u okviru 12. kola Evrolige u meču u kojem bi mogli da stignu do šestog trijumfa i tako naprave dodatni korak napred ka gornjem delu tabele. 

Neće to biti nimalo lako, pošto su Kneževi posle lošeg starta krenuli u niz pobeda baš u Beogradu protiv Crvene zvezde i sada se nalaze na trećem mestu sa skorom 7-4.

Sa druge strane, crno-beli su "preživeli" težak susret sa Panatinaikosom gde se igrao i produžetak, a posle kojeg je Partizan ipak uspeo da sruši Zelene. Sa druge strane, i Monako je bio uspešan prošle sedmice, jer je savladao Olimpijakos kod kuće.

Do sada, Monako ima 3-2 kada su u pitanju gostovanja, pa su stoga bukmejkeri u velikoj dilemi prilikom postavljanja kvota za ovaj meč.

Naime, kada su kvote tek bile objavljene, Monako je bio blagi favorit za trijumf sa kvotom 1,87, dok se ona na Partizan kretala oko 1,95. Sada je situacija drugačija.

U ovom momentu je Partizan taj koji je blagi favorit i pobeda crno-belih se meri kvotom 1,87, dok je baš obrnuto na Monako postavljena kvota 1,95. 

Videćemo šta će se na kraju dogoditi, odnosno da li će crno-beli prvi put od drugog kola i početka sezone uspeti da izjednače broj pobeda i poraza na tabeli.

Naš tip: Partizan - Monako bezh 1 (1,87)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Marko Simonović: "ABA nije laka za igranje, Partizan nije imao ovakvu ekipu nekad"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    4. decembar 2023 | 16:48

    U Areni moze samo Real da bude favorit. To i nas drugi po rangu Srpski klub zna

  • A u tirani patnja

    4. decembar 2023 | 17:18

    nisu knezevi u dilemi.oni doalze da sa sto manjeizgube a u dilemi su ovi nasi iz tirane..ne znaju od muke sta ce--al sta mozemo..zajeb je malo biti stalno donji..tako mora..cijeli zivot patnja i kmecanje..jbg sami ste napravili gresku..sad patite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA