Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda je favorit protiv Mirotića i Olimpije Milano! Evo kakve se šanse daju crveno-belima za pobedu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Biće vrlo interesantno i vatreno

  • 1
Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda Fenerbahče Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde pred sobom imaju jako važan susret u okviru 10. kola Evrolige protiv ekipe Olimpije iz Milana, gde će tražiti beg iz donjeg dela tabele i ukupno četvrtu pobedu ove sezone u evropskom takmičenju (20.30, TV Sport Klub 1).

Crvena zvezda je iz prošlonedeljnog duplog programa izašla sa jednom pobedom i jednim porazom. Trijumf su crveno-beli ostvarili nad Fenerbahčeom u Beogradu, a potom su poraženi od ekipe Olimpijakosa na gostovanju u jednoj jako interesantnoj utakmici.

Sa druge strane, košarkaši Olimpije iz Milana su na istom skoru od 3-6 i ne mogu da kažu da su zadovoljni, ako pogledamo koliko su novca sveukupno uložili u tim ove sezone. Sa Nikolom Mirotićem na čelu ekipe, sastav Etorea Mesine moraće da se postara da u nastavku zaigra dosta bolje, ako planira da se domogne barem mesta koje vodi u plej-in.

Za Crvenu zvezdu je velika nepoznanica da li ćemo na terenu videti Šabaza Nejpira, koji je nedavno polomio nos na utakmici sa Fenerbahčeom, a u toku je izrada posebne zaštitne maske za lice sa kojom će on igrati u narednom periodu kada se vrati na parket.

Janis Sferopulos Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Trener Janis Sferopulos istakao je da za sada na njega neće računati, dok su Branko Lazić i Adam Hanga i dalje "otpisani" i nećemo ih gledati na meču sa italijanskim predstavnikom.

Tradicija u duelima srpskog i italijanskog kluba nikako ne ide na ruku crveno-belima, jer je Olimpija iz Milana pobedila na svih pet poslednjih mečeva, a ono što je bilo zajedničko za sve jeste da se igralo jako tvrdo.

Pa ipak, i pored toga, kladionice veruju u pobedu Zvezde protiv Olimpije iz Milana i na trijumf crveno-belih postavljena je kvota 1,65, što će reći da je verovatnoća trijumfa oko 60%.

Sa druge strane, pobeda Olimpije iz Milana meri se kvotom 2,35 što nosi 40% šanse da Italijani odu kući sa pobedom.

Naš tip: Crvena zvezda - Olimpija Milano kmb 1&manje 156,5 (3,05)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Marko Simonović posle povratka na parket: "Dobro sam, nisam još na 100% kondicije"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miro

    23. novembar 2023 | 17:41

    Dobro dosao brate Srbine.Igraj sto najbolje mozes i neka moji Srbi pobede i Sumadinac zadovoljan🙏🇷🇸💪🏻😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA