Vreme čitanja: oko 1 min.

Raša Đoković igra brazilsku sambu i mogao bi da vas obraduje lepim potezima u kasne večernje sate

Vreme čitanja: oko 1 min.

A ko zna, možda i lepim dobitkom...

  • 0
Radovan Đoković Foto: MN Press

Malo koji srpski košarkaš se tokom karijere odlučio da napravi egzotičan korak ka nekoj od liga Južne Amerike. Uglavnom se naši igrači fokusiraju na Evropu, Sjedinjene Američke Države, Aziju, poneko ode u Australiju...

Ali nekadašnji igrač Borca iz Čačka i Mege, Raša Đoković uradio je baš to. Ovog leta pravo niotkuda stigla je vest da je naš košarkaš potpisao za brazilski Uniao Korintijans.

I odmah je počeo da oduševljava brazilsku publiku i ni na jednom meču do sada nije bio jednocifren. U šali su neki već krenuli da govore da je Raša zaigrao brazilsku sambu na košarkaški način.

Njegov Uniao Korintijans je posle dve pobede u prošlom kolu bio poražen od Vaska na domaćem terenu, tako da će protiv Serada tražiti treći trijumf u sezoni i korak ka samom vrhu tabele.

Radovan Đoković Foto: MN Press

Rival je u kataklizmičnom nizu i sezonu je počeo sa tri vezana poraza. Nije bolje zatvorio ni prethodnu - poslednja četiri meča je takođe izgubio.

Pogled na rezultate kaže da je Serado dobio jedan meč od poslednjih 18, odnosno da je slavio samo tri puta u kalendarskoj 2023. godini na 21 meču.

Međusobni susreti isto dovoljno govore - od četiri do sada odigrana, tri je dobio Uniao Korintijans, a Serado je slavio samo prvi put i to posle produžetka, koji je interesantno viđen i na prethodnom meču ova dva rivala na mestu gde će se igrati večeras.

Stoga, najbolji savet je odigrati dvojku zajedno sa produžetkom, mada se očekuje i ubedljivija pobeda tima Radovana Đokovića. Kvota je pristojna i kreće se oko 1,45 - 1,50.

Meč se igra od 23.00 časa po našem vremenu.

Naš tip: Serado - Uniao Korintijans bezh 2

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Andrija Jelavić posle pobede Mege nad Zadrom: "Odigrali smo fenomenalno prvo poluvreme"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA