≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Atamanov PAO konačno "proradio", a Barselona "zakržljala": Nastavljaju li oba tima u istim smerovima?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne bi bilo čudno da Zeleni ovde naprave iznenađenje

  • 1
Ergin Ataman Foto: MN Press

Navikli smo od Panatinaikosa na svakojake rezultate u Evroligi u poslednjim godinama. Vlasnik kluba Dimitrios Janakopulos umeo je mahnito da dovodi igrače, menja trenere... Nije drugačije, izgleda, ni ove sezone.

Ali ovoga puta je tu Ergin Ataman na klupi da koliko-toliko posloži situaciju. Ni turskom treneru nije bilo lako na početku i Zeleni su ređali poraz za porazom, a posebno neuspesi protiv Olimpijakosa su boleli njihove navijače.

No posle mesec dana agonije, svetlost na kraju tunela. Panatinaikos je srušio Olimpijakos i to na gostujućem terenu u prvenstvu Grčke i tako nagovestio lepše dane. Sve je mnogo lepše i nakon lakog trijumfa nad Baskonijom u Evroligi prošle sedmice...

A Barsa je taman nakon što je uhvatila lep ritam i slavila u duploj nedelji nad Partizanom i Bajernom doživela pravi krah. Uvod u sve bio je tesan poraz od Real Madrida u Evroligi na gostujućem terenu.

Ako je to možda i bilo očekivano, jer su Kraljevići u neprikosnovenoj formi i nemaju poraz do sada ove sezone, onda se za neuspeh od Valensije to ne može reći. Jeste i ovaj tim veliko iznenađenje Evrolige, ali da toliko dominira protiv Katalonaca tokom meča ACB lige, nije baš realno.

Stoga je veliko pitanje koliko su ova dva poraza ostavila traga na momke iz Barselone. Sa druge strane, Panatinaikos se dodatno pojačao dolaskom Kendrika Nana, tako da Zeleni ispred sebe imaju sve respektabilniju ekipu.

Pa ipak, Panatinaikos na pobedu nad Barselonom čeka skoro pet godina. Mnogi će reći - previše.

Devet vezanih duela dobila je Barsa, a sutra bi možda konačno mogla da kiksne. Ako ništa, naš tip usmeren je na hendikep dvojci (-6,5) na koji je kvota 1,90.

Naš tip: Barselona - Panatinaikos h2 (-6,5)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Jago pokazao brazilsku magiju sa Kopakabane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA