Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan nikada nije bio ovako ponižen, i to pred derbi u Humskoj: Crno-beli veliki "autsajderi", ovo su kvote

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 9
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Partizana dočekaće u ponedeljak od 19.00 ekipe Crvene zvezde, u 174. večitom derbiju.

Ne dolazi ovaj duel u najboljem momentu za crno-bele, s obzirom na to da ekipa Aleksandra Stanojevića ima niz od četiri meča bez pobede, od čega tri poraza.

U poslednjem susretu, doživeli su iznenađujuć poraz od OFK Beograda u Zaječaru sa 3:2, a prethodno su upisali remi sa Vojvodinom bez golova, i dva minimalna poraza od Genta, u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Ipak, treba istaći da crno-beli imaju dva meča manje u Superligi, te su na tabeli trenutno na sedmoj poziciji sa 11 bodova.

Sa druge strane, Zvezda ovaj meč dočekuje nakon poraza od Benfike u Ligi šampiona sa 2:1, dok u Superligi Srbije imaju niz od pet vezanih pobeda.

Izabranici Vladana Milojevića su trenutno prvoplasirani tim domaćeg šampionata sa 19 bodova, uz meč manje, i donekle je i očekivano da su favoriti pred derbi.

Ipak, do sada se ne pamti, da su bukmejkeri ovoliko ponizili Partizan pred derbi u Humskoj, i da su crno-beli bili ovoliki "autsajderi".

Kvota na pobedu Partizana varira od 5.10 do 5.35, na remi je između 3.60 i 4.10, dok je Zvezda izraziti favorit, i kvota na pobedu gosta kreće se od 1.58 do 1.73, u zavisnosti od kladionice.

Sve u svemu, crno-beli nikada do sada nisu bili ovako podcenjeni na domaćem terenu, a ostaje nam da vidimo kakav će biti ishod 174. večitog derbija.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • partizane

    21. septembar 2024 | 12:18

    🔒🔒🔒

  • Kiza

    21. septembar 2024 | 13:00

    Pa realno je, Partizan je cirkus od kluba. U poslednja četiri derbija samo Bog zna kako nisu bili petardirani. Takoreći, bez upućenog šuta na Zvezdin gol i bez poseda lopte.

  • Neustrasivi

    21. septembar 2024 | 12:22

    Zvezda moze da izbori nereseno uz pomoc sudija. Ocekujem veliku pomoc i blamazu sudija i vara. I da delije stanu na stranu grobara i da se najuri sva bagra u FSS, PFC i CZV

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA