Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavile se kvote za meč Danska - Srbija: Da li su kladionice potcenile Orlove posle uspeha protiv Španije?

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 17
Jan Karlo Simić, Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press/Marko Metlaš

Posle velikog boda protiv reprezentacije Španije (0:0), fudbalska selekcija Srbije otputovala je za Kopenhagen, gde će na čuvenom "Parkenu" odigrati meč sa Danskom u drugom kolu Lige A u Ligi nacija u nedelju od 18.00 časova. 

Ovaj meč mogao bi da bude presudan u borbi za jedno od prva dva mesta u grupi, ali i u borbi za prvi šešir na žrebu za Svetsko prvenstvo koje se održava 2026. godine u Severnoj Americi.

Veliki bod dao je i potrebnu nadu i motivaciju fudbalerima Srbije, koji su bili bez standardnih Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinković-Savića, kao i Dušana Tadića koji je objavio penziju kada je reprezentacija u pitanju.

Deluje da su mlade nade srpskog fudbala pune gladi za novim bodovima, pa je stoga uvek zanimljivo videti i kakve im se šanse daju za naredni meč sa Dancima. Deluje da su ih bukmejkeri malo potcenili.

Dragan Stojković Piksi, Fudbalska reprezentacija Španije, Fudbalska reprezentacija Srbije, Liga nacija Foto: MN Press/Marko Metlaš

Naime, kvota na pobedu Danske u Kopenhagenu je sa početnih 1,90 pala na 1,75, što će reći da domaćin ima više od 50% šanse da dođe do pobede, tačnije oko 55% verovatnoće se daje da će domaćin slaviti na ovom meču.

Nerešen ishod postavljen je na kvotu 3,70 i verovatnoća da će se desiti je oko 27%, dok je pobeda Srbije vrednovana kvotom 5,50 uz oko 18% šanse da se realizuje takav ishod.

Videćemo da li Piksi može da se revanšira Dancima za remi iz Nemačke sa Evropskog prvenstva i da li će se u timu pojaviti neki novi junak.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Micić bi voleo da jednog dana zaigra sa Jokićem, a otkrio je i koji je nadimak imao u osnovnoj školi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gojko

    7. septembar 2024 | 09:21

    Uspeh, kod kuće 0:0? Fudbalerima se baš sve brzo prašta...

  • нибрС

    7. septembar 2024 | 10:36

    Успјех је то што смо паркирали аутобус а противник је ипак имао небројене шансе... Нека нова правила важе...

  • majda protiv tirane

    7. septembar 2024 | 09:03

    koji uspjeh protiv spanije..***pa spanija je igrala 10 % od svojuh mogucnosti..podcijenili su srbiju zato sto ima ovo takmicenje ne znaci nista..ovdje se pokusava napraviti kako je piksi trenercina i da treba ostati seklektor.od reprezenetacije je napravio b tim male albanke kod nas poznata kao zvezda..sve kilave igrace iz tirane pozvao da igraju..sto ne daje sansu golmanu partizana..hajd recite..e moji ljudi..dno dna je dotakla srbija sa ovima iz saveza..tacnije iz albanskoga kluba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA