Vreme čitanja: oko 1 min.

Kvote slute na katastrofu Srbije protiv Španije: Bukmejkeri dodatno "oborili" šanse Orlova na Marakani

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 3
Dragan Stojković Piksi, fudbalska reprezentacija Srbije, Švedska Foto: Nikola Anđić

Fudbalski praznik na Marakani, ali kvote kažu da se našoj reprezentaciji ne piše baš dobro. Srbija večeras igra protiv aktuelnog evropskog prvaka, Španije na otvaranju Lige nacija, a sa mnogobrojnim odsustvima, biće vrlo izazovno doći do bilo kakvog boda u susretu koji se igra od 21.00 čas.

Španija i Srbija dosta dugo nisu igrale međusobno i zapravo nisu nijednom u nekom takmičarskom meču. Jedini put kada su dve selekcije igrale bilo je u prijateljskom duelu 2012. godine, kada je Furija pobedila rezultatom 2:0.

Ono što takođe može da zabrine selekciju Srbije je činjenica da su rivali vezali čak devet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, uključujući i minulo Evropsko prvenstvo, koje su završili bez poraza.

Samim tim i ne čudi što je Španija apsolutni favorit za pobedu na večerašnjem meču. Kvota na trijumf Furije pri objavljivanju prvih kvota bila je 1,85, ali su se kvote tokom jučerašnjeg dana spustile sve do 1,45, ali su na nekoliko sati na meč na nivou oko 1,55 u svim većim svetskim kladionicama.

Sa druge strane, kvota na Srbiju porasla je sa 5,00 na 7,80, dok je na nerešen ishod kvota skočila zaista minimalno sa 3,60 na 4,00.

Prevedeno u procente, šansa da će Španija večeras pobediti je 65%, za trijumf Srbije postoji verovatnoća od svega 12%, a nerešen ishod se kotira sa 23%.

Nadamo se da će ovo ipak ostati samo slovo na papiru i da će Srbija ipak uspeti večeras da iznenadi sve na Starom kontinentu i "otkine" Španiji barem bod.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Piksi: Mnogo je mržnje oko nas, pominju da sam neznalica, ali...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    5. septembar 2024 | 15:55

    Ma ljudi ,kvota treba biti 1.05 na spaniju ,pa ovo je fiks od 1.55 kucu da stavis dobijas

  • Rola

    5. septembar 2024 | 19:40

    Šta je vama Piksi sigurno pobedjuje pare uzeo unapred a svaki poraz od bilo kog da bude po običaju pravdaće da je moglo biti i gore. Piksi studirao lažu i para lažu pa tek doveden na mesto selektora.

  • Milora

    5. septembar 2024 | 16:41

    trener od milion evra godisnje plate ima resenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA