Vreme čitanja: oko 1 min.

Koje su šanse da Partizan ide u Ligu konferencija? Navijači će se razočarati kada budu videli kvote za Gent

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 5
Fudbal Liga konferencija FK Partizan FK Gent Foto: Mileta Mirčetić

Pred fudbalerima Partizana je "sizifovski" posao. Gostovanje Gentu je poslednja nada za evropsku jesen, a crno-beli u njega unose minus od 0:1 iz susreta odigranog u Humskoj.

Jasno je da je ovo bez ikakve dileme meč sezone za Partizan, koji je imao vremena da se odmori, pošto nije igrao utakmicu Superlige planiranu za vikend, ali baš isto to mogu da kažu i u Gentu.

Ovo će biti četvrti put da Partizan i Gent igraju međusobni meč u poslednje tri godine, a crno-beli nikada nisu došli do pobede, koja im baš sutra i treba, ako misle da se domognu grupne faze Lige konferencija.

U Beogradu je 2021. godine bilo 0:1 za Gent, potom je u Belgiji bilo 1:1 nešto kasnije, a usledio je i pomenuti prvi meč ove sezone u Beogradu kada je takođe bilo 0:1.

Možda je baš taj meč iz Belgije od pre tri godine i "pelcer" kako Partizan treba da igra u sredu, jer je poveo sa 1:0 golom Slobodana Uroševića u 66. minutu, da bi Tisudali ipak izjednačio na 10 minuta pred kraj.

Kladionice nikako nisu naklonjene Partizanu na ovom meču i šanse da se crno-beli domognu prolaska u grupnu fazu su ravne skoro, pa ne mogućem.

Fudbal Liga konferencija FK Partizan FK Gent Foto: Mileta Mirčetić

Naime, kvota na prolazak Genta u grupnu fazu Lige konferencija iznosi 1,06, dok se na drugoj strani nudi kvota od čak 10,0 na Partizan za istu stavku. To znači da crno-beli imaju tek oko 10% šanse protiv Belgijanaca da prođu dalje.

Gledajući čisto kvote za drugi meč, pobeda Genta takođe je "favorizovana" uz kvotu od 1,50, dok se trijumf crno-belih kotira na 6,50, a nerešen ishod je postavljen na 4,30.

Treba očekivati tvrd fudbal, sa malo pogodaka, zbog čega naš tip baš ide u tom smeru.

Naš tip: Gent - Partizan ug 0-2 (2,20)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Napredak u 95 minutu srušio Vojvodinu. Strelac gola isključen zbog pogrdnog gestikuliranja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Franco Nero

    26. avgust 2024 | 15:15

    Partizan je legendarni klub,za 20 dana su prosli kroz sva tri klubska evropska takmicenja,malo ko moze takvim rezultatom da se pohvali 😀

  • Milos

    26. avgust 2024 | 14:41

    Pitam se ....ako ostanemo bez evrope i ove godine sto ce se verovatno i desiti...dal ovi ljudi na celu kluba planiraju ostavke ili ostaju tu dok ne odu na onaj svet

  • DDF

    26. avgust 2024 | 15:17

    Partizanove sanse za prolaz su ravne poput da padne sneg u avgustu na 35 stepeni...sa ovom upravom,trenerom i timom mi nismo favoriti protiv nijednog protivnika u evropskim takmicenjima,svi do jednog igraca jesu poluamateri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA