≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Večiti derbi jeste glavna tema, ali, mogu li Asano i Mašović zaustaviti "Farmaceute" i pogurati Bajern?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svašta je moguće

  • 0
Takuma Asano Foto: Profimedia

Glavna tema dana u Srbiji, makar onom sportskom delu, jeste utakmica između Crvene zvezde i Partizana, odnosno, 171. večiti derbi, ali, ono što se dosta zanemaruje jeste činjenica da se igraju utakmice i u najjačim ligama sveta, a dosta pažnje treba usmeriti ka Bundesligi.

Ove sezone je nemačka Bundesliga jedna od najzanimljivih liga u Evropi, ako ne i najzanimljivija, pošto je pravo neočekivano ekipa Leverkuzena zauzela prvo mesto i suvereno ga drži sa četiri boda viška u odnosu na Bajern iz Minhena.

Bavarci su davno izgubili svoj primat najdominantnijeg kluba u Nemačkoj, a to se sada ogleda i kroz ovu situaciju.

Bajer za sada nema poraz u sezoni, uz neverovatnu gol razliku (42:12), što znači da po svojim utakmicama garantuju golove, a sada im u susret dolazi Takuma Asano, Erhan Mašović i njihov Bohum, koji se nalazi pri dnu tabele, ali su u dobroj formi.

Bohum ima dve pobede iz poslednja tri kola, zbog čega imaju i pravo da se nadaju, iako idu na teško gostovanje.

Bajer Leverkuzen - Bohum (20.30)

Kvota na "keca" jeste mizernih 1.20, što znači da svi misle da će četa Ćabija Alonsa da dođe do pobede veoma lako. Iks se naplaćuje sa 8, dok je dvojka pravo malo čudo sa kvotom od 13.

Naravno, Bajern ukoliko želi da nastav i trku za Bajerom, mora da savlada Volfsburg, takođe u gostima, ekipu koja se nalazi na devetom mestu i tim koji se nalazi sa pobedom u prethodnom kolu, gde su savladali neugodni Darmštat.

Bajern trenutno ima jedan poraz i dva remija, zbnog čega se i nalaze iza Bajera sa 35 bodova.

FK Bajer Leverkuzen Foto: Tanjug/AP

Volfsburg - Bajern Minhen (20:30)

Ovde je Bajern apsolutni favorit, što govori i kvota od 1.38 koja je procenjena za njihovu pobedu. Kvota na "iks" je dosta veća i ona iznosi 5.75, dok je "kec" 7.50.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA