Vreme čitanja: oko 1 min.

Teške muke srpskog fudbala: Kladionice daju minimalne šanse TSC-u i Čukaričkom na zatvaranju evropske jeseni

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadamo se da će ih naši timovi opovrgnuti

  • 2
Čukarički Foto: Marko Metlaš/MN PRESS

Fudbaleri TSC-a i Čukaričkog večerašnjim utakmicama završavaju evropsku jesen. Ekipa iz Bačke Topole još ima neke šanse da produži u proleće, ako senzacionalno dobije Olimpijakos, dok Brđani nemaju nikakvu nadu.

Kao što smo pomenuli, TSC će se sastati sa Pirejcima na gostovanju u Grčkoj, a potrebna im je isključivo pobeda kako bi mogli da se nadaju prolasku dalje. Jedini bod za sada su osvojili baš protiv njih, jer je u Bačkoj Topoli bilo 2:2.

Olimpijakos je, ipak, prema mišljenju kladionica ogroman favorit sa kvotom 1,25 na pobedu, dok biste na uloženih 1.000 dinara na TSC u slučaju pobede srpskog tima nazad dobili čak 11.000, jer je kvota na trijumf gostiju 11! 

Nerešen ishod na ovom meču se trenutno vrednuje kvotom 6,00.

U procentima, Olimpijakos ima skoro 80% šanse za pobedu, šansa za nerešen rezultat je 15%, a pobeda TSC-a se kotira sa 5% verovatnoće.

Prema mišljenju kladionica, još veći autsajder večeras je ekipa TSC-a na gostovanju Genku u Belgiji od 21.00 čas. Brđani bi mogli da dođu do prvog boda na evropskoj sceni, ali domaćin ima rezultatski imperativ.

Kladionice daju kvotu od samo 1,14 na pobedu Genka, dok je ona na Čukarički čak 15. Na nerešen ishod daje se kvota od 8,00.

U procentima, pobeda Genka se meri sa 85% verovatnoće, potencijalni nerešeni rezultat sa oko 12%, dok je trijumf Čukaričkog sveden svega 3% prema predikcijama.

Videćemo posle večerašnjih utakmica kakvi će biti ishodi.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Ovako izgleda stadion Genka pred duel sa Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peksi

    14. decembar 2023 | 15:08

    Bravo za srpski fudbal, i za celnike fss, uradili su odlican posao....18 utakmica grupne faze, od mogicih 54 boda, osvojena 2, slovima (dva)....za svaki respekt👏👏👏

  • Realno

    14. decembar 2023 | 18:39

    I te kvote su ogromne u odnosu na kvalitet i mentalitet naših ekipa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA