≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko daje gol za Zvezdu protiv Sitija? Ako pogodite strelca, a crveno-beli pobede, možete dobro da zaradite

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kladionice su procenile šanse da fudbaleri Zvezde večeras matiraju golmana Građana

  • 11
Mirko Ivanić Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda - Mančester siti. Klasik i duel dva šampiona Evrope za kraj Lige šampiona. Domaći više nemaju šanse da nastave sa takmičenjem u Evropi, dok sa druge strane gosti mogu da postanu prvi engleski klub koji je upisao šest pobeda u grupnoj fazi.

Stoga se i večeras i pored toga što meč nema rezultatski značaj očekuje dobar fudbal i mnoštvo golova u meču koji će pratiti dobar deo fudbalske Evrope. A svi se pitaju, može li i Zvezda do gola i ko bi ga u tom slučaju postigao.

Kladionice su procenile šanse da se to desi, doduše povezano sa pobedom Zvezde. Tako se na eventualni gol Krasoa uz trijumf crveno-belih daje kvota 11,0, dok potom slede dva igrača na koje je postavljena kvota 12 uz ponovo, radost domaćih.

To su Bukari i Endiaje, a malo manja šansa daje se Mirku Ivaniću sa kvotom 13. Na Olajinkin gol i pobedu Zvezde je postavljena kvota 15, baš kao i na Mitrovićev i Kangin, dok se najmanje veruje Korejcu Hvangu sa kvotom 20.

Sa druge strane, kladionice su dosta više blagonaklone ka Mančester sitiju i njegovim fudbalerima.

Tako se daje kvota od 2,80 da će Hulijan Alvarez dati gol i da će Siti pobediti, odnosno 1,38 da se to neće desiti.

Na Griliša, Boba, Fodena i Dokua je postavljena kvota od po 4,00 da će dati pogodak i da će Građani trijumfovati, odnosno po 1,20 da to nećemo videti na Marakani.

Još je manja šansa da Bernardo Silva da gol i da Siti pobedi (6,00 za da, 1,09 za ne), a potom na Rodrija ili Kovačića (7,00 za da, 1,07 za ne).

Sve u svemu, pošto se golovi očekuju, možda vredi pokušati na neku od pomenutih kombinacija. Jedino što bi moglo da pokvari raspoloženje je potencijalni nerešen ishod.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Uroš Spajić pred Mančester Siti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA