≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda želi da uradi što više protiv Radnika: Crveno-beli moraju da pritisnu to dugme pred Evropu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Negde će morati da se zalomi...

  • 3
FK Crvena zvezda - FK IMT Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde danas (subota, 18 časova) igraju meč 14. kola Superlige Srbije protiv Radnika i čini se da u ovom meču protiv Surduličana stoji jedini rezervoar lakšeg vazduha koji bi mogao da se iskoristi na Marakani.

Da šampion Srbije ima konstantni imperativ pobede, to nije tajna u regionu i Evropi, a kamoli u našoj zemlji gde se sada sa velikom pažnjom posmatra čitava situacija i forma čete Baraka Bahara.

Remi protiv TSC-a je upalio određene alarme, ali problemi koji su se ukazali protiv tima iz Bačke Topole su prisutni već duži period.

Struka crveno-belih ne može da pronađe pravu formulu, rotiraju se igrači i kvalitet je nekako uspeo da se zaglavi između linija koje će kad-tad proraditi.

U goste stiže Radnik koji je u očajnoj formi i glavni je kandidat za ispadanje ove godine.

Tek jednu pobedu imaju Surduličani u 12 odigranih mečeva, a postižu statistički tek po gol u svakoj drugoj utakmici.

Teško da će se nešto promeniti na Marakani gde jasno vide -6 u odnosu na vodeći Partizan, pa se ne očekuje ništa više do sigurno pobede domaćina.

Zvezda će ovo iskoristiti pre svega kao bust morala, a onda i kao poslednju pripremu za gostovanje Lajpciga gde svaki bod vredi zlata i eventualnog proleća na evropskoj sceni.

Da je svetlija situacija u Ljutice Bogdana, verovatno bi Bahar za tako veliki susret i odmarao glavne igrače, ali takav luksuz sebi ne sme da dopusti.

Očekuje se prva postava (iako još uvek nije ni najjasnije kako ona izgleda), ali svi igrači koji bi inače dobili priliku protiv Lajpciga će biti na terenu protiv Radnika.

Očekuje se goleada, sila koja će da probudi crveno-bele, pa se možda sezona već nakon vikenda znatno lepše bude razvijala ukoliko se ostvari dobar rezultat protiv Lajpciga.

Naš tip: Crvena zvezda - Radnik 1-1&4+ (1.65)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    4. novembar 2023 | 14:49

    Ovo zvezda gubi glat nek bude srećna da ulovi makar bod jer jure svetski rekord neporaženi na svom stadionu za sada je Real jednu ispred

  • Alexa

    4. novembar 2023 | 14:36

    Vaš tip 4+,jedino ako i mi primimo 2 komada.Ako damo 2 puna kapa.

  • Dule

    4. novembar 2023 | 14:58

    op zica zica zica na pomolu sklanjalica..kao da ne znamo haha haha mora se inace slijede otkazi i robija..cirkus u tirani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA