Vreme čitanja: oko 1 min.

TIKET DANA: Zvezda napada Benfiku, goleada u Roterdamu i sigurna Barsa

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
FK Crvena zvezda - FK Napredak Foto: MN Press/Marko Metlaš

Pred nama je još jedan zanimljiv sportski dan, i novi mečevi u novom formatu Lige šampiona!

Ponovo je na programu šest mečeva u elitnom takmičenju, a svakako da je ovdašnjoj javnosti nainteresantniji susret Zvezde i Benfike na Marakani, što i otvara današnji tiket dana.

Izabranici Vladana Milojevića su protiv Bodea u Beogradu pokazali koliko dobro mogu da odigraju u Evropi, a to izdanje uliva nadu navijačima da mogu da očekuju nešto slično i protiv portugalskog predstavnika. Baš zato opredelili smo se za tip da oba tima daju bar po gol, s obzirom na to da je Zvezda pokazala da kod kuće gotovo svakoj ekipi može postići bar gol, a Benfika igra dosta brz fudbal, te očekujemo dosta otvoren meč na najvećem srpskom stadionu.

Što se drugog para tiče, reč je o utakmici Fejenorda i Bajera iz Leverkuzena u Roterdamu, i bez sumnje, od ovog meča očekujemo najveći broj golova, s obzirom na stilove igre oba tima. Samim tim, opredilili smo se za tip da oba tima daju bar po jedan gol, uz najmanje četiri gola na susretu.

Poslednji meč na tioketu, na programu je od 21.00 kada će Barselona gostovati Monaku. Pokazala je Barsa ove sezone koliko atraktivan i dobar fudbal može da igra, te očekujemo i rutinsku pobedu Katalonaca u "Kneževini".

TIKET DANA:

Crvena zvezda - Benfika tip GG (1.68)

Fejenord - Bajer Leverkuzen tip GG&4+ (2.40)

Monako - Barselona tip 2 (1.70)

Ukupna kvota: 6.85

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA