Vreme čitanja: oko 2 min.

TIKET DANA: Liga nacija ponovo na "meniju", Orlići favoriti protiv Azerbejdžana u EURO kvalifikacijama

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Uroš Lazić Foto: MN Press/ Marko Metlas

Pred nama je još jedan zanimljiv fudbalski dan, a ponovo su na "meniju" mečevi reprezentacija u Ligi nacija, ali i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, za timove do 21 godine.

Srbija je odigrala svoje mečeve u ovom reprezentativnom prozoru, i upisala remi sa Španijom i poraz od Danske, a sada će na scenu stupiti mlada reprezentacija, do 21 godinu.

Orlići će otvoriti naš tiket dana, s obzirom na to da će od 17.00 gostovati ekipi Azerbejdžana, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Naša selekcija je treća u grupi F, sa 10 bodova posle osam mečeva, te nije iznenađenje što su Orlići izraziti favoriti u ovm susretu. Uz to, Azerbejdžan je do sada osvojipo svega tri boda, uz gol razliku 4:16, i baš zato uvereni smo u pobedu naše reprezentacije.

Potom nas u večernjem terminu očekuje zanimljiv program u Ligi nacija, a odabrali smo tri meča u terminu od 20.45. Prvi od njih je susret Mađarske i Bosne i Hercegovine, gde su domaćini prilično veliki favoriti, što je donekle i očekivano, s obzirom na vrlo loš niz Bosne i Hercegovine, i baš zato odabrali smo pobedu domaćina po kvoti 1.63.

Derbi dana svakako će biti susret Holandije i Nemačke, koji tradicionalno obećava golove i raspucan meč, te smo se zato opredelili za tip GG&3+ (oba tima daju gol, i ukupno tri gola na meču), po kvoti 1.87.

Za kraj tiketa, tu je okršaj Engleske i Finske, u kojem su Englezi ogromni favoriti, i pravo čudo bi trebalo da se desi da ne pobede u ovom susretu. Samim tim, verujemo i da ćemo videti ubedljivu igru Engleza, i baš zato smatramo da će Gordi Albion voditi na poluvremenu, i pobediti na kraju, uz bar tri pogotka na meču.

Sve u svemu, pred nama je još jedan zanimljiv reprezentativni dan.

TIKET DANA:

Azerbejdžan U21 - Srbija U21 tip 2 (1.53)

Mađarska - Bosna i Hercegovina tip 1 (1.63)

Holandija - Nemačka tip GG&3+ (1.87)

Engleska - Finska tip 1-1&3+ (1.85)

Ukupna kvota: 8.57

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Hezonja otkrio da li vidi sebe u Partizanu: Nikad nisam pričao s nekim telefonom kao sa Željkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA