≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

TIKET DANA: Pobeda Arsenala na otvaranju kola Premijer lige, goleada u duelu Lacija i Milana

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
FK Arsenal Foto: Tanjug/AP/Rui Vieira

Pred nama je još jedan interesantan fudbalski i sportski dan, a nakon kvalifikacija za evropska takmičenja ponovo nas očekuju ligaški dueli i nova uzbuđenja.

Na programu su mečevi u Premijer ligi, La ligi, Bundesligi, Seriji A, Superligi Srbije, te smo iz pomenutih takmičenja izabrali parove za današnji tiket dana.

Prvi susret koji se našao na našem tiketu biće Arsenal-Brajton, koji startuje od 13.30 časova. Izabranici Mikela Artete, baš kao i njihov današnji rival otvorili su sezonu sa dve pobede. Tobdžije su sa 2:0 u prvom kolu savladali Vulvs na domaćem terenu, da bi identičnim rezultatom u drugom kolu savladali Aston Vilu.

Sa druge strane, Brajton je na otvaranju sezone savladao Everton sa 3:0, da bi u drugom kolu savladao Mančester junajted sa 2:1. Ipak, Arsenal gotovo da ne gubi bodove na domaćem terenu, te očekujemo da će slaviti i postići najmanje dva pogotka.

Naredni meč je između Verdera i Dortmunda. "Milioneri" su sezonu otvorili pobedom protiv Ajntrahta od 2:0, dok je Verder remizirao sa Augzburgom rezultatom 2:2. Poslednji susret između Verdera i Dortmunda završen je rezultatom 2:1 za "milionere", te očekujemo da će i ovog puta biti minimum tri pogotka na meču.

Nastavlja se takmičenje i u Superligi Srbije, a prvi subotnji susret, i to od 17 časova otvoriće Novi Pazar i Jedinstvo iz Uba. Obe ekipe nisu baš u najboljoj formi, i zauzimaju poslednja dva mesta u prvenstvu. Blagu prednost dajemo Pazarcima jer igraju na domaćem terenu.

Od 18.30 časova Vest Hem će u Londonu dočekati Mančester siti. Nema sumnje da je aktuelni šampion Engleske znatno kvalitetniji tim, a čak tri poslednja duela ovih ekipa završeno je sa tri i više pogodaka. Očekujemo da će i danas biti tako.

Poslednji meč na našem tiketu je duel Lacija i Milana. Pomenuti klubovi nisu najbolje otvorili šampionat - Lacio ima pobedu i poraz, dok Rosoneri imaju jedan neuspeh i jedan nerešen ishod. U poslednjem meču Milan je trijumfovao minimalnim rezultatom, a na današnjem duelu očekujemo dosta golova.

Sve u svemu, čeka nas zanimljiv fudbalski dan.

TIKET DANA:

Arsenal - Brajton tip 1&2+ (1.55)

Verder - Borusija Dortmund tip 3+ (1.48)

Novi Pazar - Jedinstvo Ub 1 (1.45)

Vest Hem - Mančester siti 3+ (1.48)

Lacio - Milan 3+ (1.85)

UKUPNA KVOTA: 9.11

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Stanojević: Znamo koliko nam je potrebna Evropa, verujem da možemo da je izborimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA