Budi pobednik u Mozzart Bet Ligi pobednika!

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Uđi u borbu za 16 miliona dinara!

Sa početkom novog formata Lige šampiona startuje i novo kladilačko takmičenje - Mozzart Bet Liga pobednika. Zauzmi niski start i uđi u trku za nagradni fond od 16 miliona dinara! Takmičenje počinje 17.09.2024. i traje sve do 29.01.2025. godine, a takmičarski dani se poklapaju sa danima odigravanja mečeva Lige šampiona. Za svaki takmičarski dan spremna je nagrada od MILION dinara.

Svaki od 16 takmičarskih dana grupne faze Lige šampiona biće prilika da osvojiš nagrade, a tvoje šanse dodatno uvećava činjenica da ćeš svakog dana moći da se takmičiš u pet različitih kategorija. Za svaku od pet katogorija predviđeno je 20 nagrada, što u zbiru iznosi 100 nagrada po takmičarskom danu.

Da bi ušao u konkurenciju za nagrade, potrebno je da imaš bar jedan par Lige šampiona na tiketu, a evo i uslova za kategorije u kojima možeš da se takmičiš:

  • Šampioni golova: minimalna uplata 200 rsd, minimalni broj parova 4, Igre: 2+ ; 3+ ; 4+ ; 5+ ; 6+ ; 7+;
  • Gol-gol šampioni: minimalna uplata 200 rsd, minimalni broj parova 4, Igre: GG ; GG3+ ; GG4+ ; IGG ; IIGG ; GGI&GGII
  • Šampioni kombinazzija: minimalna uplata 200 rsd, minimalni broj parova 4, Igre: 1+I&1+II ; 2+I&2+II ; 1-3I&1-3II ; 1-2I&1-2II ; 2+I&1+II ; 1+I & 2+II ; 1-2I&1-3II ; 1-3I&1-2II
  • Šampioni konačnih ishoda: minimalna uplata 200 rsd, minimalni broj parova 4, Igre: 1 ; X ; 2
  • Šampioni prelazza: minimalna uplata 200 rsd, minimalni broj parova 2, Igre: 1-1 ; 1-X ; 1-2 ; X-1 ; X-X ; X-2 ; 2-1 ; 2-X ; 2-2

Da li ćeš postati ŠAMPION GOLOVA, GOL-GOL ŠAMPION, ŠAMPION KOMBINAZZIJA, ŠAMPION KONAČNIH ISHODA ili ŠAMPION PRELAZZA? Imamo kategoriju za sve kladilačke stilove,a dnevni pobednici kategorija će biti oni sa najvećom ukupnom pogođenom kvotom na tiketu!

Da bi tiket ušao u konkurenciju za nagrade, tiket ne može imati igru koja ne pripada definisanoj grupi. U konkurenciji za osvajanje nagrada će se naći samo dobitni tiketi!

Igrači se u svakoj kategoriji rangiraju na osnovu najveće pogođene ukupne kvote na tiketu. Igrač istovremeno može učestvovati u svih pet takmičarskih grupa i može osvojiti SAMO jednu nagradu u okviru svake grupe i u okviru svakog takmičarskog dana.

Koji tip igre ti najviše odgovara?

(Telegraf.rs/PR)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA