Mozzart ne čeka UEFA - isplaćeni svi!

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Euroforija i dalje traje: U Mozzartu DOBITNI SVI tiketi za igru NAJBOLJI STRELAC NA EURO 2024 za prvih šest fudbalera sa istim brojem golova!

Sad se lakše diše - Mozzart ima lepe vesti za mnoge koji su gađali prvog strelca EURO 2024, a do sada su bili u nedoumici da li će im tiket biti dobitan. Kao što znate, samo tri gola su bila dovoljna za Zlatnu kopačku ovog prvenstva, a čak šest igrača je postiglo taj broj golova.

Mozzart je isplatio sve igrače koji su na tiketima imali Dani Olma, Kodi Gakpa, Žorža Mikautadzea, Heri Kejna, Džamala Musijalu ili Ivana Šranca, bez obzira na to koga UEFA zvanično proglasi za Zlatnu kopačku turnira.

Borba do samog trofeja je bila neizvesna, ali ništa manje od toga ni iščekivanje ko će biti prvi strelac takmičenja. Međutim, sada mogu da odahnu svi koji su u Mozzartu igrali NAJBOLJI STRELAC NA EVROPSKOM PRVENSTU, a na čijim tiketima se našao neki od pomenutih šest fudbalera!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA