Da li je ovo jedan od najvećih dobitaka ikada u Srbiji? Igrao na autsajdere i "uzeo" preko 8.000.000 dinara

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Neverovatne kvote zaokružio je na svom tiketu ovaj igrač

Polako nam se završava Evropsko prvenstvo u fudbalu u nedelju utakmicom između Španije i Engleske, ali ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu nemaju razlog da tuguju, jer su ove sedmice već uveliko počele kvalifikacije za evropska klupska takmičenja. Već smo videli neka ogromna iznenađenja, a jedan igrač uspeo je da ih uhvati i da pogodi neke neverovatne kvote u kladionici Mozzart!

Na jednom tiketu on se opredelio da odigra apsolutno identičan tip na tri utakmice - kmb x-2&0-2, a stavio je mečeve Aktobe - Sarajevo, Bravo - Konahs Ki i Šerif Tiraspolj - Zira.

U prevodu, kako bi svaki od parova prošao, bilo je neophodno da na poluvremenu utakmica bude nerešen rezultat, da potom pobedi gost i da broj golova bude dva ili manji. Reč je o vrlo ozbiljnim kombinacijama, koje same po sebi nose i vrlo lepe kvote.

Mozzart tiket nedelje Foto: Mozzart Bet / Printscreen

Tako je kvota na meču Kazahstanaca i tima iz Bosne i Hercegovine bila 18, na duelu između Moldavaca i Azerbejdžanaca 22, dok je na okršaju Brava i Konahs Kija kvota bila čak 6o! Kada se sve to izmnožilo dobili smo neverovatnu kvotu od 23.760!

I ne samo to, ovaj igrač odlučio je da odigra nemalih 340 dinara, što mu je na kraju donelo višemilionski dobitak od čak 8.078.400 dinara, što je oko 68.750 evra.

Malo li je na ovu vrućinu! Imaće ovaj igrač šta da slavi nakon ovog fenomenalnog pogotka u kladionici Mozzart.

(Telegraf.rs)

Video: Lokalni fudbalski derbi, izmedju ,,Mršavih i Debelih,, po 72.put održan u Donjem Milanovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA