Vreme čitanja: oko 1 min.

MOZZART SPECIJAL: Brojim šuteve Embapea, Ronalda, Morate...

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Specijalna ponuda naše kladionice za derbi mečeve četvrtfinala Evropskog prvenstva

  • 2
Kilijan Embape, Kristijano Ronaldo, Francuska, Portugalija Foto: Profimedia/AFP

Ovog petka na programu su dve sjajne utakmice u okviru četvrtfinala Evropskog prvenstva. Najpre će od 18 časova da se sastanu Španija i Nemačka u Štutgartu, a potom će od 21.00 u Hamburgu da odmere snagu Portugalija i Francuska.

Bukmejkeri Mozzarta su pripremili brojne zanimljive igre u specijalu za ta dva meča, a posebno se ističu igre na broj šuteva fudbalera pojedinačno.

Brojimo udarce u okvir gola, a moguće su i kombinacije. Pa tako, ako Kristijano Ronaldo i Kilijan Embape budu zajedno, u zbiru, uputili više od 3,5 šuteva i postignu barem jedan gol, moći ćete da naplatite kvotu 5,00.

Mozzart Foto: Promo/ Mozzart

Alvaro Morata pogađa okvir gola barem dva puta, ali ne uspeva da zatrese mrežu Nemačke? Kvota je 6,00. Ronaldo više od 1,5 udaraca u okvir gola, ali ne postiže pogodak? Kvota je 7,00.

Ukoliko verujete da će Lamine Jamal da zabeleži asistenciju, a da će istovremeno Kai Havarc postići gol na toj istoj utakmici, možete da naplatite kvotu 20,0.

Kompletnu ponudu Mozzartovog specijala možete da pogledate na sajtu Mozzartbet.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milano

    5. jul 2024 | 21:44

    Ima li framcuza u reprezentaciji sem grizmana

  • Bravo

    5. jul 2024 | 20:44

    Bravo Spanci, izdrzati ste sve I satrali Svabe. Uh, kako me je nervirao ovaj spiker na RTS. Citavo vreme samo sto ne uleti na teren navijajuci za Nemce. Zbog cega nije mi jasno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA