Strepeo 45 minuta, a onda krenuo po novac: Aleksa je kući odneo džak para, ali i kartu za meč iz svojih snova!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Čini se kao da se snovi ipak ostvaruju

Tokom vikenda je završena i Liga šampiona, najjače takmičenje u Evropi, gde je titulu odnela ekipa Real Madrida, a upravo su se oni našli na jednom neverovatnom tiketu korisnika Alekse R. koji je u Mozzart kladionicu ušao sa 400 dinara, a izašao sa neverovatnih 173.251, čime je postao i pobednik 9. nedelje ciklusa "Ostvari navijački san".

Mozzart već devet nedelja ispunjava snove svojih igrača, a Aleksa je ovog vikenda svoju sreću okušao kroz jedan prelep miks, sastavljen u stilu najvećih majstora, pošto je izmešao nekoliko igara, čak sedam utakmica i iz kladionice izašao znatno bogatiji.

Naravno, osim novca, on će u organizaciji Mozzart-a otići na stadion i utakmicu iz svojih snova, a za to treba da zahvali nekolicini klubova.

Dotični igrač je uspeo da pogodi čak tri fiksa, iskusno je prepoznao pobedu Brana u gostima protiv Ham Kama, onda je znao da će Argentino dobiti Akasuso na svom terenu, kao i Deportivo koji je bio bolji od Huventus USL.

Osim ove tri utakmice i tri fiksa, on je tu pogodio i dva prelaza. Rasing je došao iz "iksa u keca" protiv Deportiva, dok je Belgrano protiv Argentinos Juniorsa ušao iz "1x u 1x".

Na kraju, on je igrao na golove u utakmici Telremedios i Maipu, gde je prorekao da će biti više od tri, dok je na kraju Liga šampiona donela ovu svotu novca.

Strepeo je Aleksa u prvom poluvremenu na meču Reala i Borusije, gledao je šanse Dortmunda, ali kada je poluvreme završeno rezultatom 0:0, a potom i Real postigao prvi, te drugi gol, mogao je mirno da pođe ka Mozzart-u po svoj novac.

MozzartBet Foto: MozzartBet

Na putu do kladionice nije našao samo novac, već i kartu za meč iz svojih snova.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    3. jun 2024 | 12:57

    A koliko je pre toga dao🤣🤣🤣

  • 😂😂😂

    3. jun 2024 | 21:59

    Sreća što je Gangula bio zauzet inače bi ostao bez tiketa.

  • Duka Srbin Tenja

    3. jun 2024 | 19:01

    A šta tebe to brine. Bolje razmisli koliko ti daješ a koliko uzimaš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA