Ovo je bio "đavolski" dobar tiket: Uplatio 666 dinara na dve utakmice, Sergej mu doneo skoro pola miliona!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mnoštvo golova donelo je sreću jednom gospodinu u kladionici Mozzart

Lud fudbalski vikend je iza nas, ujedno jedan od poslednjih u mnogobrojnim ligama širom Evrope za ovu takmičarsku sezonu. Fenomenalno vreme da se odigra i poneki hazarderski tiket i da se okuša sreća. A jedan gospodin u kladionici Mozzart uspeo je lepo da naplati svoje znanje i umeće ovog vikenda.

Naime, on je rešio da uloži sumu od 666 dinara na dve utakmice koje su bile odigrane u petak uveče, a na obe je čekao golove za dobitak od 428.904 dinara. U pitanju je bila utakmica italijanske Serije A između Lacija i Lećea, odnosno susret Kelna i Herte u Bundesligi.

Na meču Lacija i Lećea on je čekao po gol obe ekipe u oba poluvremena što je bilo vrednovano kvotom od 23, dok je u Kelnu priželjkivao da domaćini i gosti daju ukupno sedam golova na utakmici.

Oba meča počela su u približno isto vreme sa razmakom od 15 minuta, a ovaj srećni kladilac mogao je da se raduje već posle prvog poluvremena meča u Nemačkoj gde je viđeno pet golova. Prolazak tipa zaokružio je posle pogotka Huseinbašića u 81. minutu.

Istovremeno su i Lacio i Leće ispunili prvi deo zadatka i postigli po pogodak u prvom delu, tako da se ovaj kladilac u kladionici Mozzart nadao istom epilogu i u drugom poluvremenu. Krenulo je fenomenalno, golom Udina u 51. minutu za realno gledano autsajdere, tako da se očekivala reakcija Lacijala.

I ona je stigla, doduše duboko u nadoknadi, zbog čega je ovaj gospodin strepio, ali na kraju je naplatio znanje.

Tiket, Mozzart Bet Foto: Mozzart Bet / Printscreen

A obradovao ga je, ni manje ni više, nego naš Sergej Milinković-Savić, kojem će moći da se zahvali na činjenici da je zaradio 428.904 dinara i pogodio ukupnu kvotu od čak 644!

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA