Nikada ne biste pogodili u kojoj zemlji se sada nalazi Đoković: Odustao od Pariza, otišao na drugi kraj sveta

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković rešio je da preskoči ovonedeljni ATP Masters turnir u Parizu, što je dovelo u pitanje i to da li će uspeti da izbori mesto na Završnom mastersu u Torinu.

Trenutno je Novak iznad crte, ali bi to moglo da se promeni. Međutim, deluje da se Novak ne brine mnogo oko potencijalnog nastupa u Italiji.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije na kojima se može videti da je Đoković uzeo zasluženi predah i to ne samo daleko do Francuske i Italije, nego čitave Evrope, pošto se nalazi u zemlji koja je pravi mali raj.

Daleko od svih, u miru on se odmara u srcu Indijskog okeana - na Maldivima!

Jedan od njegovih fanova objavio je zajedničku fotografiju sa Đokovićem, gde je napisao kratak opis "Nole na Maldivima", što je svima otkrilo gde se trenutno nalazi najbolji sportista planete ikada.

Zaslužio je Đoković svojih pet minuta, bez ikakve sumnje.

(Telegraf.rs)

Video: Biser Arsenala se opet nije odazvao Srbiji: Batak o problemima pred kvalifikacije za EP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kele

    27. oktobar 2024 | 20:15

    Naravno da je zaslužio, medjutim, tenis bez njega je tako mlak, bez sjaja, euforije, jednostavno prazan. Nole želimo da te gledamo još nebrojeno puta, idemooo🎾🇷🇸🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA