Fenomenalna Olga Danilović ostvarila uspeh karijere, boriće se za pehar u Kini!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u finale WTA turnira u Gvangdžou, pošto je posle velike borbe savladala Katerinu Sinijakovu, koja joj je predala meč u polufinalu.

Na terenu je provela skoro dva i po sata i posle ispuštenog prvog seta 4:6, uspela je da se vrati i naredni dobije 6:4. Na kraju je rivalka predala meč usled grčeva pri rezultatu 4:3 za Srpkinju u poslednjem setu.

Olga je tako došla do uspeha karijere kada je u pitanju renking i sada je osvojila ukupno 163 boda, što je na renkingu uživo diže na 64. mesto, najbolje od početka karijere!

Sjajna Danilovićeva je odigrala meč sa čak jedanaest brejkova, u prvom setu ispustila 3:0, ali je u drugom uspela da jednim jedinim oduzetim servisom poravna.

Čehinja se i u prvom i u poslednjem setu žalila na povredu, pa je predala kada je videla da više ne može da sustigne Olgu, koja je imala brejk vođstva u trećem setu i 40:0.

Danilovićeva će u finalu igrati protiv Lucije Bronzeti iz Italije ili Karoline Dolehajd iz Amerike i ko god da joj bude rivalka naša teniserka će biti favoritkinja.

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović sa dečkom na planini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA