Osvajačica US Opena: "Nema ništa loše u tome što nisi Novak Đoković"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Američka teniserka Sloan Stivens gostovala je nedavo u jednom podkastu i tom prilikom je govorila o Novaku Đokoviću, Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru!

Tačnije, osvajačica US Opena iz 2017. godine je izrazila divljenje pomenutim igračima za to što su konstantno pobeđivali i imali tu želju, dok ona sama dodaje da je to jako teško.

- Mislim da ljude koji pobeđuju svake nedelje zaista treba pohvaliti. Ne znam kako to rade, jer se osećam iscrpljeno. Posle dugog vikenda mislim: "Čoveče, moram da idem kući." Tako da ne znam kako to uspevaju. Ne mislim da su svi teniseri ovde da pobeđuju svake nedelje, jer je to zaista strašno teško. Ali sam inspirisana ljudima koji to mogu, jer mislim da je to super izazovno - rekla je Amerikanka i dodala:

- Mislim da nema ništa loše u tome što nisi Novak Đoković. To je u redu. Rodžer Federer, Rafa Nadal, dok ih gledaš kako igraju, misliš: "Vau!" Ako se osvrneš unazad na to koliko su zapravo osvajali i šta se dešavalo, nikada nisam obraćala pažnju na to. Videli smo ih svake nedelje kako pobeđuju. Ali sada kada ih više nema, osećam se kao: "Hmm, ko je ovaj tip opet?"

Stivensova je trenutno 45. igračica sveta, dok je najveći renking u karijeri imala 2018. kada je zauzimala 3. poziciju. Pored osvojenog US opena, igrala je finale Vimbldona, polufinale Australijan opena i četvrtfinale Rolan Garosa.

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA