Bivši osvajač US Opena i 1. reket sveta: "Đokovićev potez ima smisla, zna da to ne može niko da mu oduzme"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nekadašnji američki teniser Endi Rodik istakao je da Novak Đoković više ne mari za mesto na rang listi, kao i da ga ne čudi što je Srbin odustao od Mastersa u Parizu!

Rodik, bivši osvajač US Opena i svojevremeno prvi reket sveta, u razgovoru za podkast “Served with Andy Roddick” je rekao:

- To ima smisla. Mislim da će Novak sada birati svoje mečeve. Pokušavaće da uskladi raspored tako da ima dovoljno mečeva pre major turnira, ali zaista, moje tumačenje onoga što Novak govori je da mu više nije stalo do rang lista - rekao je Rodik i dodao:

- Zna šta je postigao, ne može mu se oduzeti titula broja jedan zauvek. Imao je više nedelja na tom mestu od bilo koga. Ovo je pokazatelj kako će izgledati naredna faza njegove karijere, gde bira svoje mečeve, ne mari za Pariz, i neće igrati u Torinu.

Kritkovao je Rodik i egzibicioni turnir u Saudijskoj Arabiji koji je nedavno održan, a na kom je i sam Đoković ušestvovao.

- Zaista, nikada ne zavidim nikome na njihovim izborima, ali neko plati tu količinu novca i mora da ide i da pleše, čak i na smešan način. Cela situacija delovala je potpuno neprirodno, jednostavno je bila čudna. Nisam imao interesovanja za to. Delovalo je kao izložba, ali bez glamura Lejver Kupa, gde možete videti interakcije igrača ili legendi koje su protagonisti čak i na klupi. Međutim, na bolje ili gore, videćemo sve više ovakvih stvari. Lakše je platiti Janiku Sineru šest miliona dolara kada niste odgovorni za 122 druga igrača, plus dublove i ostale stvari.. Ovde postoji samo jedan teren, a ne milion terena koje treba upravljati i programirati, nema troškova i to je marketinški budžet za vladu. To je jednostavno sjajno za njih, za igrače. Uzmi svoj novac.

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    24. oktobar 2024 | 18:34

    Kupili ih da ih zabavljaju....ja se čudim Novaku što je pristao.....verovatno Nadal nije hteo àli mu obećali zlatni reket pred Novakom i odmah pristao.....Nole sam pristao da ga omalovaže a nije morao......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA