Osaka zbog povrede završila sezonu

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Japanska teniserka Naomi Osaka saopštila je da zbog povrede neće igrati do kraja sezone, prenosi danas I-Es-Pi-En (ESPN).

Osaka je pre 20 dana zbog povrede leđa morala da se povuče u osmini finala turnira u Pekingu. Japanska teniserka je potom zbog povrede propustila turnire u Osaki i Tokiju.

Osaka je saopštila da neće igrati za reprezentaciju Japana na Finalnom turniru Bili Džin King kupa, koji će biti održan od 13. do 20. novembra u Malagi.

- Mislila sam da se samo radi o istegnuću, ali magnetna rezonanca u Pekingu je pokazala da mi je iskočio disk u leđima, a imam i rupturu trbušnih mišića. Trenirala sam u Los Anđelesu kako bih igrala na turnirima u Japanu, ali posle još jednog pregleda na magnetnoj rezonanci videlo se da se još nisam oporavila od povrede - izjavila je Osaka novinarima u Tokiju.

Američki mediji navode da japanska teniserka želi da se u potpunosti oporavi kako bi bila spremna za narednu sezonu. Ona je nedavno počela da radi sa američkim trenerom Patrikom Muratogluom.

Osaka se trenutno nalazi na 56. mestu WTA liste.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Oženio jednu od najlepših srpskih pevačica, navija za Zvezdu: Sada je izveo majstoriju u Superligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA