Pisac knjige o Đokoviću ispričao priču koja dokazuje kakav je Novak čovek: "Niko se nije obazirao na njega..."

 
Ekipa Telegrafa
Ekipa Telegrafa
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pisac knjige "Legenda" o Novaku Đokoviću i novinar, Miloš Bećagović bio je gost emisije "Biljana za vas" koja je emitovana na Studio B, Hype TV i crnogorskoj TV Vijesti, a u tom razgovoru je u dve rečenice objasnio koga bi ovo štivo moglo da zainteresuje i o čemu se u njemu radi.

Pisano je o Novakovoj 2024. godini kada je osvojio tri Grend slema i igrao jedno finale, te statistički zvanično postao najbolji teniser svih vremena.

- To je mešavina tri aspekta, jako interesantna meni i mislim da ova forma veoma dobro prolazi kod Srba. Zainteresovani su za sportsko novinarstvo, kao i sport sam od sebe, ali i turizam. Mislim da tri elementa u vidu Novaka Đokovića, sportskog novinarstva i turizma može da napravi jako lepu mešavinu koju je pitko pročitati u nekih 110 listića - kazao je Bećagović i opisao momente praćenja mečeva na velikim takmičenjima:

- Sveobuhvatno je lep osećaj, ne samo kao čoveka i novinara, nego i kao gledaoca i Srbina. Sve je to veoma spektakularno za gledanje - navodi Bećagović.

Knjiga LEGENDA o Novaku Đokoviću je zvanično u prodaji na kioscima Samo sekund, Moj kiosk i u svim ostalim bolje snabdevenim kioscima, u tržnim centrima i aerodromima Srbije.

Na podsticaj da otkrije neki više detalj o Đokoviću i o praćenju njegovih aktivnosti sa lica mesta, Bećagović je imao jednu jednostavnu priču koja pokazuje koliko je srpski teniser čovek od razumevanja i pažnje.

- Nepoznata ženica mu je na jednom okupljanju, na jednom koktelu, prišla i krenula je da priča sa njim. Niko nije znao ko je ona, ni ljudi iz njegovog tima ni iz organizacije. Ona je tu iskoristila priliku da mu se predstavi, da mu kaže da je ona nastavnica i da ga voli. Iz toga razgovora je tražila da joj da autogram, što je on i učinio, a onda je gospođa nastavila da priča i da mu objašnjava milion stvari. Novak je nastavio da priča sa njom jedno 10 minuta, a ne zna je. Niko se nije obazirao na njega, a onda smo se u jednom momentu njegov portparol i ja okrenuli ka njemu i zapitali se šta se dešava, jer je trebalo da nastavi dalje sa medijskim aktivnostima. Dok ga je neko usmeravao, on je onako u hodu nastavljao da priča sa ženicom koju uopšte ni ne zna - naveo je Bećagović.

- Kada se propušta ta šansa da se osvoji Vimbldon i kada je osvojio titulu US Opena u toj jako toploj i kišovitoj noći. Bilo je mnogo simbolike, tu je nekako sve bilo gotovo i sumirano. Čini mi se da sam tu najviše emocija dao, a i Novak je tu najviše dao istorije - zaključio je Bećagović.

Knjiga LEGENDA o Novaku Đokoviću je zvanično u prodaji na kioscima Samo sekund, Moj kiosk i u svim ostalim bolje snabdevenim kioscima, u tržnim centrima i aerodromima Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Histerija i vrištanje jer samo je jedan Nole: Snimak koji pokazuje koliko Kinezi obožavaju Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA