Nadal se obratio Đokoviću, Novak pustio i suzu? Španac poručio: "Hvala što si me terao iznad svojih limita"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Srpski teniser Novak Đoković slavio je protiv Španca Rafaela Nadala u meču za treće mesto na turniru u Rijadu sa 2:0, po setovima 6:2, 7:6, čime je stavio i tačku na jedno od najvećih rivalstava u svetu sporta, pošto je ovo bio njihov 61. duel.

Nakon meča, prvo se Novak Đoković obratio Rafaelu Nadalu i to poprilično emotivnim rečima zbog svega što su njih dvojica proživeli tokom karijera na terenu.

Odmah zatim, oglasio se i Rafael Nadal, koji je zahvalio Novaku Đokoviću.

- Moram početi sa tim da se zahvalim svima ovde. Sjajan događaj, fantastični igrači ,a onda i jedna od najboljih publika ikad. Hvala na svemu tome. Želim da kažem Novaku i njegovom timu, hvala vam na svemu, hvala za ono što si rekao kao i na svim momentima koje smo podelili na terenu, bilo je neverovatno rivalstvo. Pomogao si mi da idem preko svojih limita skoro 15 godina, hvala na tome, jer bez toga ne bih bio igrač kakav sam danas. Čestitam ti na tvojoj karijeri, titulama i svemu ostalom tebi i tvom timu - poručio mu je Nadal.

Nakon toga je upitan i šta će mu nedostajati u životu iz tenisa.

- Šta će mi nedostajati? Verovatno sve. Tokom skoro 20 godina karijere, imao sam priliku da igram na najboljim mestima na svetu, što sam samo gledao na TV-u. Moj san je bio da postanem uspešan teniser, a to sam ispunio. Nedostajaće mi podrška, ljubav koju sam dobijao širom sveta. Bila je čast, osećam se veoma srećno što sam teniser, imao sam neverovatan turnir i zato sam zahvalan svima.

Tokom tog izlaganja, činilo se kao da je Novak Đoković pustio i suze.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grof

    19. oktobar 2024 | 23:11

    Šteta za rafu ali realno vidi se po njemu da ne moze da igra. Novak može da se nosi sa svima sem sa Sinerom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA