Đoković: "Žao mi je onih koji žele da se povučem, moraće da me gledaju još neko vreme"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Srpski teniser Novak Đoković rekao je u intervjuu za argentinski "La nasion" da mu je žao mi je onih koji žele da se povuče i da će morati da ga gledaju još neko vreme.

Osvajač 24 grend slem pehara je rekao da u dubini duše veruje da može i do 25. trofeja sa najvećih turnira.

- Kažu mi: osvojio si zlato, osvojio si sve, reci "zbogom". Sa druge strane, neki misle da bi trebalo da nastavim dokle god mislim da mogu da budem favorit za grend slem titule. Ja sam bliže ovim drugima. Možda se predomislim, ne znam, ali zasad osećam da želim da nastavim. Još koliko? Putovanja i pronalaženje motiva padaju mi sve teže. Nije lako, pogotovo s decom, ne želim da budem odsutan od kuće dugo, ali i dalje imam nešto što me pokreće. Žao mi je onih koji žele da se povučem, jer će morati da me gledaju još neko vreme - rekao je 37-godišnji Đoković za "La nasion" i dodao:

- U dubini duše osećam da mogu da osvojim još grend slem titula. Ono što me i dalje motiviše da se takmičim, naročito na slemovima, jeste osećaj da sam kandidat za osvajanje tih trofeja. Takođe, volim da nastupam u Dejvis kupu za Srbiju, sa kojom sam 2010. osvojio to takmičenje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković spreman da pokori Sinera na Slemu šest kraljeva u Rijadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    18. oktobar 2024 | 16:39

    To majstore!!!

  • Boban Frankfurt

    18. oktobar 2024 | 17:04

    Ziveo ti nama 💯godina

  • Vodolijax

    18. oktobar 2024 | 17:06

    Federer ga naziva old man....a dao bi sve da je na njegovom mestu.......Ja da sam na njegovom mestu jednog dana bi pravio oproštaj u svojoj zemlji i gosti bi mi bile naše javne ličnosti i obični navijači.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA