Čuvena Britanka pravila savršenog tenisera: Jednu stvar uzela od Đokovića, birala i Nadala... Evo ko je tu još

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

U toku je u Rijadu egzibicioni turnir "Šest kraljeva", gde se očekuje finalni meč između Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, dok će za treće mesto meč odigrati Novak Đoković i Rafael Nadal. U sklopu ovog turnira, čuvena novinarka Điđi Salmon je birala svog savršenog tenisera.

Điđi Salmon je novinarka koja se već 27 godina bavi tenisom, a Skaj Sport je od nje tražio da napravi svog idealnog tenisera od "šest kraljeva" koji se nalaze u Rijadu.

Ona je na početku birala forhend, a to je uzela od Rafael Nadala, gde je rekla da i uprkos njegovim godinama i formi, ipak forhend nešto što i dalje najbolje radi. Nakon njega je došao bekhend, a tu je prednost dala Novaku Đokoviću.

Pomenula je i Sinera, ali je rekla da je Novakov bekhend ipak nešto besprekorno.

Potom je birala voleje, kada se dvoumila između Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza, ali je prednost dala mlađem Alkarazu, da bi na kraju za servise odabrala i Janika Sinera.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даросава(69)

    18. oktobar 2024 | 11:53

    Па што се јадница мучила и бирала међу овом тројицом и са опет дилемом дали је савршен тенисер. Има и имала је само једно име које је те потезе довео до савршенства али је у пензији. РОЏЕР ФЕДЕРЕР за наук Британској госпођи кратке памети али дуге косе. Мржња је болест својствена Британцима без обзира дали су Енглези, Шкоти, Велшани или иритантни Ирци.

  • Vitez Koja

    18. oktobar 2024 | 12:43

    Ma i tog savršenog, kada bi sastavili, Nole bi ga isprašio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA