Siner posle pobede nad Novakom: "Danas sam se unervozio, obično sam miran"

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, upisao je novi poraz od Janika Sinera, ovog puta sa 2:1 u polufinalu egzibicionog turnira "Šest kraljeva" u Saudijskoj Arabiji.

Posle meča, Janik Siner je posle plasmana u finale izneo svoje utiske, ujedno ovo je njegova četvrta uzastopna pobeda nad srpskim teniserom.

- Težak meč. Pokušavali smo da podignemo nivo, da dođemo do svakog poena. Nikada to nije lako. Pokušavamo da unapredimo igru. Dobro se poznajemo igrali smo mnogo puta i igrali smo najbolje pšto možemo - istakao je Siner.

On je dodao da je tokom meča bilo dosta nervoze.

- Da, obično sam miran, danas sam se unervozio. Nekada ne mogu da kontrolišem sebe, naročito kada sam umoran. Nisam baš najsvežniji, ali ću poklušati i dati najbolje od sebe. Želimo svima da prikažemo pravi šou. Vidimo se u subotu.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković spreman da pokori Sinera na Slemu šest kraljeva u Rijadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eh

    17. oktobar 2024 | 23:54

    Šteta, danas je Siner igrao ispod svog nivoa a Nole je odigrao blizu svog maksimuma i to je bilo dovoljno za jedan set. Jednostavno ovaj mu ne odgovara. Što vreme dalje bude odmicalo razlika će biti sve veća u Sinerovu korist. Mislim da ni Alkaraz nije toliko fatalan za Nola koliko Siner.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA