Bio je Novakov veliki kritičar, sada tvrdi: "Od sada, Đoković će na svakom turniru biti autsajder"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Čuveni australijski dubl teniser Tod Vudbridž dao je jednu zanimljivu izjavu kada je u pitanju Novak Đoković i period karijere koji dolazi!

Vudbridž je poznat po tome što je tokom karijere osvojio 16 Grend slem titula u dublu, ali i kao čovek koji je često kritikovao Novaka. Međutim, u psoeldnje vreme je malo "promenio ploču" - što se videlo posle Australijan opena 2023. godine.

Sada, Vuldbridž kaže:

Tod Vudbridž Foto: Nigel Owen / Actionplus / Profimedia

- Đoković je ušao u vrlo drugačiju i neobičnu fazu svoje karijere jer je odlučio da ne igra mnogo turnira i da se fokusira na velike turnire. Zapravo, dolazi kao autsajder među svim favoritima o kojima redovno govorimo ove godine. Takođe, nije osvojio nijedan veliki turnir ove godine. Mislim da će mu to verovatno pružiti određenu slobodu u pristupu igri, i da će uživati u ovoj novoj eri.

Podsetimo, Vudbridž je najviše gneva izazvao 2019. godine kada je o Đokoviću rekao:

- Novak je žrtva svoje želje da bude voljen, više nego što dopušta ljudima da ga vole. On to traži. U polufinalu ste mogli da vidite kako navijačima pokazuje uvo. Roberto Bautista Agut je odigrao sjajan poen i publika je to cenila, ali je Đoković želeo da aplauz za njega bude glasniji. To je bizarno ponašanje. On je neverovatan igrač, ali ne mora da ide tim putem, da pati da njemu aplaudiraju jače.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina otkrio koju pesmu Partizana najviše voli i to na srpskom jeziku posle pobede nad Bajernom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA