Toni Nadal: "Onaj poraz protiv Đokovića je najgori u Rafinoj karijeri"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji trener Rafaela Nadala, njegov stric Toni Nadal, otkrio je javnosti da je za njega najteži poraz španskog tenisera bio onaj jedan protiv Novaka Đokovića!

U pitanju je epski duel u finalu Australijan opena 2012. godine, triler koji je trajao pet sati i 53 minuta i kojoj je pripao Novaku rezultatom 3:2 u setovima ( 5:7, 6:4, 6:2, 6:7, 7:5).

Do danas, to finale ostaje jedno od najboljih u istoriji Grend slem turnira, a Toni Nadal ističe da je doživeo preveliku bol i nikada više nije mogao da odgleda taj meč.

- Najgori poraz bio je protiv Đokovića na Australijan Openu 2012. godine. Nikada nisam ponovo gledao taj meč jer sam otišao slomljen - rekao je Toni za "Marku".

Podsetimo, Novak je dobio i poslednji međusobni duela sa Nadalom, na startu Olimpijskih igara ove godine (2. kolo), dok je Španac u međuvremenu poručio da ide u penziju na kraju ove godine. Tamo će otići sa 22 GS titule, uključujući 14 na Rolan Garosu.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA