"Gde god se okrenem, okružen sam legendama, protiv jedne sam igrao...": Siner ponovo hvalio Novaka u Šangaju

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković poražen je sa 2:0 u finalu ATP Mastersa u Šangaju od Janika Sinera.

Moraće Novak tako još malo da sačeka taj jubilarni 100. trofej u karijeri, dok je Siner ovim trijumfom došao do trećeg Mastersa u sezoni.

- Dobar dan svima. Počeću sa Novakom, tako je lepo videti da još uvek igraš. Neverovatan tenis, pokazuješ to iz godine u godinu. Ja takođe znam tvoj tim, tako da se malo razmenjujemo u članovima timova. Izuzetan posao radiš, sve ti najbolje želim, i ne samo u ovoj sezoni, da ostaneš zdrav, i da te gledamo još dugo na ovim velikim pozornicama - počeo je Siner.

Dobru sezonu ima Siner...

- Hvala mom timu, hvala na podršci, putujemo svake nedelje. Ovo je bila izuzetna sezona, probaćemo da napredujemo, ne znamo šta nas čeka. Tek smo počeli sa dva nova člana tima, i jako sam srećan što ih imam. Videćemo šta dolazi, i hvala na vašoj podršci. 

Dotakao se i atmosfere...

- Novak je rekao sve o publici, i to što su tri legende... Protiv jedne legende sam igrao sada, gde god se okrenem vidim legende. Pokušavam da odigravam korak za njima. Sjajno je bilo... Direktori, radite sjajan posao, svaki igrač se oseća super što dođe ovde. Svi mi igrači jedva čekamo da se vratimo ovde, a ja sigurno hoću i naredne godine. Hvala svima - rekao je Siner.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Lazara Samardžića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA