Đoković odbio da odgovori na ovo pitanje o Sineru pred finale Šangaja

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pobedom nad Tejlorom Fricom u subotu popodne (2:0), Novak Đoković je zakazao spektakl u finalu Mastersa u Šangaju i duel sa prvim teniserom sveta Janikom Sinerom!

Novak vodi u međusobnom skoru sa 4:3, ali je izgubio tri od poslednja četiri meča - uključujući i onaj jedini u 2024. godini u polufinalu Australijan opena.

Pred ovaj u nedelju, Đoković nije hteo da odgovori na jedno pitanje vezano za Sinera. Upitan je šta treba da uradi protiv Italijana, ali nije želeo da da jasan odgovor.

- Pa, neću to deliti s vama - odgovorio je Đoković i dodao:

- Ali, kao što sam rekao, on je u formi poslednjih 12 meseci, najbolji igrač na svetu, neverovatan tenis igra, jednostavno je veoma dosledan.  On zna moju igru, ja znam njegovu igru. Nismo se sreli otkako smo igrali u Australiji ove godine. Da, nadam se najboljem, znaš, biće potrebno da dam svoj najviši nivo da bih pobedio.

Podsetimo, istakao je Novak odmah posle meča i da voli da igra u Kini.

- Došao sam u Šangaj posle pet godina, a da nisam igrao u Kini. Mesto gde sam uvek imao dosta uspeha, i u Pekingu i ovde, sjajne borbe i predstave. Podrška koju ovde dobijam je fenomenalna i jako sam zahvalan, zbog toga dobijam energiju koja me tera da idem dalje. Došao sam ove godine da dođem do finala i da tražim tu stotu titulu. Imaću šansu protiv najboljeg na svetu i videćemo šta će se desiti.

(Telegraf.rs)

Video: Duško i Zoran Tošić došli zajedno na meč Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA