Siner poslao špijuna na meč Novaka Đokovića, evo o kome je reč

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0
Simone Vanjoci Foto: Felice Calabrò / PA Images / Profimedia

Italijanski teniser Janik Siner poslao je "špijuna" na meč između Novaka Đokovića i Tejlora Frica, nakon kog je srpski as slavio sa 2:0 u setovima i tako zakazao finale Šangaja protiv prvog reketa sveta!

U pitanju je njegov trener Simone Vanjoci kog je kamera uhvatila tokom duela Đokovića i Frica, a zanimljivo je i to da je na tribinama bio i Huan Karlos Ferero - trener Karlosa Alkaraza.

Sam Vanjoci je nekadašnji teniser koji nije imao ama baš nikakvog uspeha u profesionalnoj karijeri. Najveći renking mu je bilo 161. mesto, dok nikada nije prošao kvalifikacije kada su u pitanju Grend slemovi. U dublu je, doduše, igrao na svakom samo u prvoj rundi.

Inače, Vanjoci ima veliko poštovanje prema Đokoviću i baš je deo Novaka želeo da implementira u Sinera.

- Novak je primer, izuzetan šampion, uvek je to bio. Ove zime smo pokušali uneti malo Đokovića u Janika, počevši sa taktikama. Nole uvek igra "šah" tokom meča, zna gde udariti svaki udarac i koji će svaki udarac izazvati kontranapad. Mislim da se Janik malo približio njemu sa tog stanovišta.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte hapšenje navijača pred meč Srbije i Švajcarske

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA