Pojavile se cene karata za Nadalov poslednji meč: Od cifre će vas zaboleti glava

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Španski teniser Rafael Nadal zvanično je najavio kraj svoje impresivne karijere, što je izazvalo pravu euforiju među ljubiteljima tenisa širom sveta. Iako će se od profesionalnog sporta oprostiti nakon finala Dejvis kupa, fanovi će imati priliku da ga vide na egzibicionom turniru u Rijadu.

Španija će se u četvrtfinalu Dejvis kupa suočiti sa Holandijom, a interesovanje za ovaj duel je ogromno, što je rezultiralo naglim porastom cena ulaznica.

Preprodaja ulaznica u Španiji dostigla je neke nove vrhunce, a pojedine karte dostigle su vrtoglave cene, krećući se između 1.500 i 34.500 evra.

Za one koji nisu uspeli da nabave karte, preprodaja ostaje jedina opcija, a mnogi vide u tome priliku za značajnu finansijsku dobit.

Finale Dejvis kupa, koje će se održati od 19. do 24. novembra, već je rasprodato, a španski mediji ističu da su ulaznice planule još pre dve nedelje, delom zahvaljujući najavi selektora Davida Ferera da će Karlos Alkaras i Nadal igrati za Španiju.

(Telegraf.rs)

Video: "Volela bih da unapredim mentalnu stabilnost": Biser srpskog tenisa dočekan posle velikog zlata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA