Srbin brani boje Švedske, voli Đokovića i pokušava da se probije: Teren će sada deliti sa Hamadom i Laslom!

 
S. I.
M. B.
S. I. M. B.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sledeće nedelje na programu je ATP turnir u Stokholmu iz serije 250, a na terenu će u kvalifikacijama za glavni žreb istog biti dva srpska tenisera i još jedan Srbin koji brani boje Švedske.

Laslo Đere na startu doigravanja igra sa Adrijanom Andrejevim iz Bugarske, dok je Hamad Međedović kao rivala dobio Artura Rejmona iz Francuske. Za glavni žreb potrebne su dve pobede.

Ono što je interesantno jeste da se u kvalifikacijama našao i Nikola Slavić, Šveđanin srpskih korena. On je dobio vajld kartu za kvalifikacije i to će mu u 24. godini biti prvi veći ispit u karijeri.

Trenutno je 1768. na listi i pokušava da prokrči put. Do nedavno je pohađao koledž u Americi i sada želi da se posveti belom sportu.

Slaviću je tata Branislav Srbin, a majka Šveđanka, idol mu je Novak Ðoković, a u prvom kolu kvale igra sa Tijagom Augustinom Tiranteom iz Argentine.

U kvalifikacijama je i sve bolji Džejkob Firnli iz Velike Britanije, koji je na Vimbldonu uzeo set Noletu, a nedavno smo pisali o njegovim dostignućima u poslednje vreme. On će igrati protiv Lukaša Pokornog iz Slovačke.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA