"Poslednji ples" Rafe Nadala vrtoglavo podigao cene karata: Preprodavci traže nenormalne pare

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Teniski svet ostao je u šoku nakon objave Rafaela Nadala da će okončati karijeru, ali pre toga će odigrati svoje poslednje mečeve za nacionalni tim Španije na predstojećem Dejvis Kupu. Popularni "Bik sa Majorke" nastupiće na završnom turniru u novembru u Malagi, što je izazvalo pravu pometnju kada su u pitanju ulaznice.

Naime, mečevi španskog tima rasprodati su u rekordnom roku, a Nadalov mogući poslednji nastup na terenu privukao je ogromnu pažnju. Španija će se u četvrtfinalu sastati s Holandijom, a ukoliko ispadnu, to će biti Rafaov oproštajni meč. Sama činjenica da će Rafa izaći na teren, dodatno je podigla cene karata, posebno kada je reč o crnom tržištu.

Karte su prvobitno bile dostupne po cenama od 45 do 550 evra, dok su na crnom tržištu dostigle vrtoglave iznose od 1.500 do čak 35.000 evra.

Ako Španija prođe u polufinale ili finale, karte će ponovo biti u prodaji. Zanimljivo, kada je Rafa objavio da se povlači, dolazak u Malagu je najavio i Novak Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA