Novak uputio najmoćnije reči Nadalu ikada i umalo se rasplakao ispred kamere: "To je malo previše za mene..."

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 10

Srpski teniser Novak Đoković porazio je Jakuba Menšika sa 2-1, po setovima 6:7, 6:1, 6:4 i tako se plasirao u polufinale Mastersa u Šangaju gde ga čeka Tejlor Fric.

Bilo je muke za Noleta u prvom setu, ispustio je već dobijen period meč, ali je rival sjajnim servisom naterao ono najbolje od Srbina.

U naredna dva seta bilo je ubedljivije, a Đoković je uspeo da preokrene i upiše pobedu.

Imao je Đoković samo reči hvale

- Vrlo neizvstan meč, ima precizan snažan jak servis, visok je dobro se kreće za svoju visinu. Asovi su pomogli, nisam toliko dobro servirao, kada sam sevirao za 5:4, on je odigrao dobar taj-brejk ja loše, ostao sam pribran i dobro počeo u drugom setu. Osetio sam malo fizičku krizu, bila je jako velika borba, velika skoro dva i po sata. Pratim ga od finala Australijan opena za juniore, trenirali smo zaejdno u Crnoj Gori, nismo godinu i po poslednjih, ali sam mogao da vidim danas zašto je jedan od najboljih servera. Tu sam za njega, budućnost radi za njega, mislim da bismo više morali da trenirali zajdno. Danas smo prvi put igrali zvanično, mnogo puta smo igrali nazvanično. Roditelji su mu fantastični ljudi, pristojna dobra familija, ima blistavu budućnost, ima dobre ljude oko sebe.

Potom je poslao poruku penzionisanom Rafaelu Nadalu.

- Stavio sam post na Instagram i svaka reč koju sam napisao je iz srca. On je moj najveći rival, to je najviše uticalo na mene karijeri ubedljivo. Znali smo da će taj trenutak da dođe pre ili kasnije, ali opet je šok. I za Rodžera sam isto rekao, i Endi ove godine. To je malo previše za mene, ne znam šta da mislim, deo mene, velikije otišao sa njim. Teške vesti za teniski svet, Rafa je inspiracija milionima dece širom sveta, mora da bude ponosan na sebe - rekao je Nole.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    11. oktobar 2024 | 16:12

    Sledeci si za penziju

  • Lara

    11. oktobar 2024 | 17:01

    To je Nole car, svaka cast za izjavu i meni je bas neka tuga zbog odlaska svih onih koje sam godinama unazad gledala i ti mecevi i takvi asovi nece biti vise nikada....doslo vreme za "penzije" kad pre covece kao da je juce bilo mladi teniseri Federer, Nadal i Nole ajde i Endi koji su to mecevi bili....zao mi je takav tenis nece biti isti nikada to je moje misljenje 🤔👍

  • Ndbd

    11. oktobar 2024 | 17:09

    Uništiše te komentarima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA