Loše vesti za Novaka Đokovića: Veliki rival prošao u polufinale Šangaja, zakazao potencijalni meč sa Srbinom

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pretposlednji četvrtfinalni okršaj na Mastersu u Šangaju pripao je ove godine sjajnom Tejloru Fricu, koji je sa 2-0 (6:3, 6:4) porazio Davida Gofana i tako zakazao potencijalni okršaj sa Novakom Đokovićem u polufinalu.

Srbin najpre mora da porazi Jakuba Menšika ovog petka, a zatim razmišlja o Amerikancu kog je porazio u devet od devet mečeva. Iz tog ugla Noletu odgovara ovaj rezultat, ali ne iz ugla borbe za Završni masters u Torinu.

Fric je prolaskom u polufinale sebi obezbedio 400 bodova, odnosno dodatnih 200 u odnosu na već zarađeno, pa je tako sada na petom mestu u trci sa 4.290 poena, dok je Đoković u ovom momentu na osmoj poziciji sa 3.460, pa ga najbolji ikada ne može preteći ni u slučaju da osvojio Šangaj, mada i osmo mesto donosi Torino svakako!

Amerikanac je put do slavlja pronašao pošto je ispustio brejk prednosti u prvom setu u petom gemu, ali ga je vratio već u šestom, dok je u drugom održao prednost stečenu u trećem gemu.

Tri meč lopte nije iskoristio na servis Gofana u devetom, ali je potom iskoristio prvu na svom i zasluženo nastavio svoj pohod.

Fric se tako oporavio posle rane eliminacije u Tokiju i opravdao odličan povratak na beton, pošto je nedavno igrao i finale US Opena.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA